- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #71.321
Ama gelsin işte söylesin bence artık gelicem demişti zatenİki üyeliği vardı belkide. Onunla hala dolanıyor olabilir aramızda.
Aynen perimmmBen de dusunmuyorum ama kacmasina anlam veremiyorum. :/
Kesinlikle öyle düşünüyorum benBencede demez başka üyelikle girer yine aramıza
Yasasiiiin baykusumm geldiiiGeldim canım :)) Eki Görüntüle 2092751
Burası sosyal bir mecra hakaret okusa ne olacak ki gelip açıklasa ben hep dertlesmistim onla destek olmuştu bana yalandan olmuş olamaz benceGelmez ama o kadar hakaret okudu profilinde
Yani gelse de diyemez ben nisanim diye
Değil miince bilek
Fıstığım üşümüş.kıyamamYasasiiiin baykusumm geldiii
Temam yapıyoruz mutlaka hazırlan
Bence o kk dan kopmaz kesinlikleİki üyeliği vardı belkide. Onunla hala dolanıyor olabilir aramızda.
Bence duygusuz bencil birisiydi oBurası sosyal bir mecra hakaret okusa ne olacak ki gelip açıklasa ben hep dertlesmistim onla destek olmuştu bana yalandan olmuş olamaz bence
Temam yapıyoruz mutlaka hazırlan
Fıstığım üşümüş.kıyamam
Valla bana hic öyle demedi o kaç ay konuştuk benim en zor zamanımda yanımda oldu hep üzülme sen kendine bak eşine bak diye inanasım gelmiyor bana en azından kimse hala burdaysa söylemeliydiBence duygusuz bencil birisiydi o
Çünkü samimi icten topiginde ne zaman birimiz derdimizi anlatsak amann der gulerdi...
Ayrıca da ben nisanim şu sebeble böyle oldu diyebileceğini de hiç sanmıyorum
Anca ikinci üyelik alip sakli gizli dolanir nisan. ..
Bana detaylı anlat ama canim anlamıyorum ben sonra işler karışıyor:-D:-D
Dertleri dikkate almiyordu ona katiliyorum. Basitmis gibi davraniyordu.Bence duygusuz bencil birisiydi o
Çünkü samimi icten topiginde ne zaman birimiz derdimizi anlatsak amann der gulerdi...
Ayrıca da ben nisanim şu sebeble böyle oldu diyebileceğini de hiç sanmıyorum
Anca ikinci üyelik alip sakli gizli dolanir nisan. ..
Bana detaylı anlat ama canim anlamıyorum ben sonra işler karışıyor:-D:-D
Ellerin dert görmesin ohh misss
Ellerin dert görmesin balım benim
Tesekkur ederim kiiiEllerin dert görmesin balım benimüşütmem ben seni merak etme
Tamam canim bekliyorumValla bana hic öyle demedi o kaç ay konuştuk benim en zor zamanımda yanımda oldu hep üzülme sen kendine bak eşine bak diye inanasım gelmiyor bana en azından kimse hala burdaysa söylemeliydi
Ben müsait olayım anlatcem sana bebegim
Evet o hep gırgır yapardiDertleri dikkate almiyordu ona katiliyorum. Basitmis gibi davraniyordu.
Tesekkur ederim kiii
Bu kadar lafin ustune cok cesaretli gozu kara olmasi gerek ispatlayip gelse dahi. :)) bu imkansiz gibi gibi. Demez yani.Tamam canim bekliyorum
O zaman bi sana farklı davranmis nisan..
Evet o hep gırgır yapardi
Hangi yüzle gelip dicek hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?