Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Kısa evet,ilaçta verdi doktor ama değişmedi birşey,çok canımı sıkıyor bildiğin gibi değil.Demir ilacı kullanmak zorunda kalıyorum,ondanda çok tiksiniyorum,kokusu beni benden alıyor
Keçiboynuzu pekmezi iç canım bol yeşillik ye çiğ ama yeşil biber ye kırmızı biber inşallah duzelir

Kizzzz git yat sende yattt bu uykusuzluk insanı bitirir
Ya cok işim var
Yapmazsam ev pis oluyo
Çamaşır katliycam
Makina çalışıyor
Yataklar degisecek
Süpürge silme
Bi kahve molası verdim

Evi toplamazsam oturcak yer olmuyor

Bi de takintiliyim duramıyorum
Şimdi böylece birakip uyursam yatak batar

IcimdekiSonsuzDeniz koş koş

Ikizlerimi öğlen koydum besige
Sallamadim

1 saat 15 dk sonra uyudular
Ilk yarım saat agladilar
Ardindan kavga ettiler

Sonra bana sitem dolu gözlerle baktilar

Mutlu son uyudular
Bak:))
İyi yaptın canım,seninkisi,olacak iş değildi.Alışırlar sabırla böyle uygularsan,yoksa diğer türlü can mı dayanır

Keçiboynuzu pekmezi iç canım bol yeşillik ye çiğ ama yeşil biber ye kırmızı biber inşallah duzelir
Hahhahhaa,o pekmezin çok kötü anısı vardır bende,bazı katkılarla çocukların iştah açıcısı,kilo,aldırıcısı diye satılıyordu.Almıştım,çocuklara birer kaşık veriyordum.Yiyen renkten renge giriyor,aaaağnnne yaaaa bu neeee yaaaağ
Bende,bu yenecek,hmmm aaaa,aç bakim ağzını
3cü gün dedim ki,ya bunlar niye böyle söylüyor,bir tadayım bakayım
İğrenç ötesi,katkılar da baharat filandı,zararlı şeyler değildi yani.,Valla çöpe attım o şokla,sadesi yenebilir belki,az alıp deneyeyim bir

İzciler,geçen gün bir şey aldım çarşıdan ilk defa,cevizli dut pestili.Duyuyordum ama tatmamıştım.yarım metrekare, katlanmış kumaş gibi tatlı çıktı içinden:))Çerez gibi yemekten başka kullanım yeri var mı acaba,kimse bakmadı yüzüne benden başka

Eklentiler

• P_20180108_224620.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 29
Ben hic sevmiyorum bunu atarım esim alir gelir
Oda yemezde işte. .

Canım biz kendimiz köydeki üzümleri pestil yapıp cevizle veya bademle yeriz kışın çokta güzel olur ama bunu hiç görmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…