- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #71.701
Keçiboynuzu pekmezi iç canım bol yeşillik ye çiğ ama yeşil biber ye kırmızı biber inşallah duzelirKısa evet,ilaçta verdi doktor ama değişmedi birşey,çok canımı sıkıyor bildiğin gibi değil.Demir ilacı kullanmak zorunda kalıyorum,ondanda çok tiksiniyorum,kokusu beni benden alıyor
Kizzzz git yat sende yattt bu uykusuzluk insanı bitirirIcimdekiSonsuzDeniz koş koş
Ikizlerimi öğlen koydum besige
Sallamadim
1 saat 15 dk sonra uyudular
Ilk yarım saat agladilar
Ardindan kavga ettiler
Sonra bana sitem dolu gözlerle baktilar
Mutlu son uyudular
Ya cok işim varKizzzz git yat sende yattt bu uykusuzluk insanı bitirir
Bak:))IcimdekiSonsuzDeniz koş koş
Ikizlerimi öğlen koydum besige
Sallamadim
1 saat 15 dk sonra uyudular
Ilk yarım saat agladilar
Ardindan kavga ettiler
Sonra bana sitem dolu gözlerle baktilar
Mutlu son uyudular
Hahhahhaa,o pekmezin çok kötü anısı vardır bende,bazı katkılarla çocukların iştah açıcısı,kilo,aldırıcısı diye satılıyordu.Almıştım,çocuklara birer kaşık veriyordum.Yiyen renkten renge giriyor,aaaağnnne yaaaa bu neeee yaaaağKeçiboynuzu pekmezi iç canım bol yeşillik ye çiğ ama yeşil biber ye kırmızı biber inşallah duzelir
Dua Et bana denizimBak:))
İyi yaptın canım,seninkisi,olacak iş değildi.Alışırlar sabırla böyle uygularsan,yoksa diğer türlü can mı dayanır
Girer bak merak etme,alışırlar böyle böyleDua Et bana denizim
Sallamak cok zor yA
İnşallah böyle alisirlar da düzene girer uykulari
Oglumu hic sallamadim ben denizGirer bak merak etme,alışırlar böyle böyle
Ben hic sevmiyorum bunu atarım esim alir gelirİzciler,geçen gün bir şey aldım çarşıdan ilk defa,cevizli dut pestili.Duyuyordum ama tatmamıştım.yarım metrekare, katlanmış kumaş gibi tatlı çıktı içinden:))Çerez gibi yemekten başka kullanım yeri var mı acaba,kimse bakmadı yüzüne benden başka
İzciler,geçen gün bir şey aldım çarşıdan ilk defa,cevizli dut pestili.Duyuyordum ama tatmamıştım.yarım metrekare, katlanmış kumaş gibi tatlı çıktı içinden:))Çerez gibi yemekten başka kullanım yeri var mı acaba,kimse bakmadı yüzüne benden başka
Bi hoşgeldin diyen olmamış
Bi hoşgeldin diyen olmamış
Hoşgeldin elbette canım ya,dedim sanıyordum,mutfakta iş yaparken bakıyorum,gözümden kaçmışBi hoşgeldin diyen olmamış
Canım görmedim ben sanırım
Hoşgeldin bal petegim
Hoşgeldin elbette canım ya,dedim sanıyordum,mutfakta iş yaparken bakıyorum,gözümden kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?