- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #71.721
Kız o mesir macunu olmasın ahahahahah başka bişeyin içinde baharat olmaz eczaneye gidiyorsun keçiboynuzu özü alıyorsun canım soğuk press yazanı olsunHahhahhaa,o pekmezin çok kötü anısı vardır bende,bazı katkılarla çocukların iştah açıcısı,kilo,aldırıcısı diye satılıyordu.Almıştım,çocuklara birer kaşık veriyordum.Yiyen renkten renge giriyor,aaaağnnne yaaaa bu neeee yaaaağ
Bende,bu yenecek,hmmm aaaa,aç bakim ağzını
3cü gün dedim ki,ya bunlar niye böyle söylüyor,bir tadayım bakayım
İğrenç ötesi,katkılar da baharat filandı,zararlı şeyler değildi yani.,Valla çöpe attım o şokla,sadesi yenebilir belki,az alıp deneyeyim bir
Ama uykusuz nasıl olacak boyleYa cok işim var
Yapmazsam ev pis oluyo
Çamaşır katliycam
Makina çalışıyor
Yataklar degisecek
Süpürge silme
Bi kahve molası verdim
Evi toplamazsam oturcak yer olmuyor
Bi de takintiliyim duramıyorum
Şimdi böylece birakip uyursam yatak batar
Cano o dut pekmeziyle nisastayla yapılır onu gelen misafirlere kes koy önlerine başka bişey olmazİzciler,geçen gün bir şey aldım çarşıdan ilk defa,cevizli dut pestili.Duyuyordum ama tatmamıştım.yarım metrekare, katlanmış kumaş gibi tatlı çıktı içinden:))Çerez gibi yemekten başka kullanım yeri var mı acaba,kimse bakmadı yüzüne benden başka
Sende bana hoşgeldin deHoşbulduk canım kolay gelsin :)
Napalım işte cnm arada ev işi arada kk arada yemek çay falan filanHoşbulduk napıyorsunuz bakalım
Kısa evet,ilaçta verdi doktor ama değişmedi birşey,çok canımı sıkıyor bildiğin gibi değil.Demir ilacı kullanmak zorunda kalıyorum,ondanda çok tiksiniyorum,kokusu beni benden alıyor
Birde pestili istediğiniz şekilde dilimleyip tereyağında hafif kavurursanız ayrı bir lezzet oluyor:) Tabi damak zevki bilinmez.Cano o dut pekmeziyle nisastayla yapılır onu gelen misafirlere kes koy önlerine başka bişey olmaz
Leerenim muhteşem bir büyüyümüzdür...
Bir de cevizli yazıyor ama yerfıstığı içindekiCano o dut pekmeziyle nisastayla yapılır onu gelen misafirlere kes koy önlerine başka bişey olmaz
Çekirdekli kara üzümden evden eksik etmiyordum aslında bir ara,iyi hatırlattınız,alayım yine.Hoşgeldiniz bu arada:))Üzüm pekmezi, kuru incir, kara üzüm, bağdat hurması bunlar kısa sürede kan yapıcı şeyler. Bu arada geçmiş olsun. Kansızlık önemli aman dikkat.
Bir de cevizli yazıyor ama yerfıstığı içindeki
Çekirdekli kara üzümden evden eksik etmiyordum aslında bir ara,iyi hatırlattınız,alayım yine.Hoşgeldiniz bu arada:))
Kesmeyi bile beceremedim,bıçağa yapıştı hep:))Ama doğal birşey belli,glikozlu tatlılar gibi geniz yakmıyorBirde pestili istediğiniz şekilde dilimleyip tereyağında hafif kavurursanız ayrı bir lezzet oluyor:) Tabi damak zevki bilinmez.
Napalım işte cnm arada ev işi arada kk arada yemek çay falan filan
Sen ne yapıyorsun
Hoş geldin :))
oooo nico
Megim tatlı cadım ( yanlış anlaşılmasın) benim.
sen daha yenii gelinsinBende yemeğe başlıcam şimdi
Hoşbulduk nasılsınız
Ooo kimler burda yeni gelin:))
sen daha yenii gelinsin
Ben yemiyorum abla onu bilmiyorum o yüzden en son küçükken yemiştimBirde pestili istediğiniz şekilde dilimleyip tereyağında hafif kavurursanız ayrı bir lezzet oluyor:) Tabi damak zevki bilinmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?