Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Kız o mesir macunu olmasın ahahahahah başka bişeyin içinde baharat olmaz eczaneye gidiyorsun keçiboynuzu özü alıyorsun canım soğuk press yazanı olsun

Ama uykusuz nasıl olacak boyle

Cano o dut pekmeziyle nisastayla yapılır onu gelen misafirlere kes koy önlerine başka bişey olmaz

Kısa evet,ilaçta verdi doktor ama değişmedi birşey,çok canımı sıkıyor bildiğin gibi değil.Demir ilacı kullanmak zorunda kalıyorum,ondanda çok tiksiniyorum,kokusu beni benden alıyor

Üzüm pekmezi, kuru incir, kara üzüm, bağdat hurması bunlar kısa sürede kan yapıcı şeyler. Bu arada geçmiş olsun. Kansızlık önemli aman dikkat.

Cano o dut pekmeziyle nisastayla yapılır onu gelen misafirlere kes koy önlerine başka bişey olmaz
Bir de cevizli yazıyor ama yerfıstığı içindeki
Üzüm pekmezi, kuru incir, kara üzüm, bağdat hurması bunlar kısa sürede kan yapıcı şeyler. Bu arada geçmiş olsun. Kansızlık önemli aman dikkat.
Çekirdekli kara üzümden evden eksik etmiyordum aslında bir ara,iyi hatırlattınız,alayım yine.Hoşgeldiniz bu arada:))

Birde pestili istediğiniz şekilde dilimleyip tereyağında hafif kavurursanız ayrı bir lezzet oluyor:) Tabi damak zevki bilinmez.
Kesmeyi bile beceremedim,bıçağa yapıştı hep:))Ama doğal birşey belli,glikozlu tatlılar gibi geniz yakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…