- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #71.961
Kahve iciyordum şimdi ikram edecedüm bende :)))❤❤❤❤❤Hih hani kalp cicek bocek kahve çikolata
Zaten zor uyuyorum diyordun :/ kötü olmuş. Bizimle takılırsın canımİyi değilim misafirlikteyim dayimlar gec oldu diye yollamadilar ben zor uyurum burda
Hayirli baslangiclar olsun insallah :)Bugün değişik bir gün oldu benim için. Yeni kararlar başlangıçlarla dolu. Hayatımı bugünden önce ve sonra olarak ayıracağım gidişata göre:)
Hayırlısı olur inshallah canım ❤Bugün değişik bir gün oldu benim için. Yeni kararlar başlangıçlarla dolu. Hayatımı bugünden önce ve sonra olarak ayıracağım gidişata göre:)
Jistimmmmmmmmİyi değilim misafirlikteyim dayimlar gec oldu diye yollamadilar ben zor uyurum burda
İstemiynen mi canımKahve iciyordum şimdi ikram edecedüm bende :)))❤❤❤❤❤
Aynen canim zor uyurum genel de helede yerimi yadirgadiysam daha zor :/ sohbet etmek iyi geliyor sizle akabamZaten zor uyuyorum diyordun :/ kötü olmuş. Bizimle takılırsın canım
Sen beni hamama götürmedin ki :)))İstemiynen mi canım
Demesek hepsini kendin içecen
Hayirli baslangiclar olsun insallah :)
çok aminn çok çok aminnnHayırlısı olur inshallah canım ❤
Hep öyle canım,dertler azalıyor,bir süre unutuluyor. Sen hep gel canım :*Aynen canim zor uyurum genel de helede yerimi yadirgadiysam daha zor :/ sohbet etmek iyi geliyor sizle akabam
SibeylimmmJistimmmmmmmm
Hannaz abla gelsin zaten canina okuyacak o merdaneleri göstermeli değil
Aynen canim sen de hep gel canim benim ❤Hep öyle canım,dertler azalıyor,bir süre unutuluyor. Sen hep gel canım :*
Hannaz abla
gelsin zaten canina okuyacak o merdaneleri göstermeli değil
Benim profildeki Hannaz mesajlarını okudunuz mu? Bi iş geldi başına çok sıkıldı canıHannaz abla gelsin zaten canina okuyacak o merdaneleri göstermeli değil
Ciddi ciddi yapmaz diyorsun bence de yapmaazz demek isterdim ama diyemiyorum bu sefer yandin kizimmm
Bişeycik yapmaz o bana
Beraber hamama gideruz
Meggg sen bi hannazin profili okuBenim profildeki Hannaz mesajlarını okudunuz mu? Bi iş geldi başına çok sıkıldı canı
Bi bakayim megimBenim profildeki Hannaz mesajlarını okudunuz mu? Bi iş geldi başına çok sıkıldı canı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?