Yafrukurtlar toplanıyor :)))

3 ay önceye kadar 25 tavugum 100 tane kuşum kekligim hindim sultan tavuklarım vardi
Tavuklari biliyorum da kireçle dezenfekte edildiğini kafes kuşlari hassastir diye birsey demek istemedim bizim muhabbet kusu için damla kullanmislardi annemler ben küçükken bir de talk pudrasina benzer bir ilaci vardi ama ne oldu akibeti fikrim yok.

Mesajları okumadım,nasıl dezenfekte oluyor tavuklar,ölünce mi

Cano o bit ilacı zaten kuluçka ilacı kireç en temizi yerlere çok serptim ben kuşların kümesine bişeycik olmaz

Mesajları okumadım,nasıl dezenfekte oluyor tavuklar,ölünce mi
Yok kuzum ya hani kümesleri felan ara sira kireçle badana yapiyorlarya göçmen kuşlar hastalik getirdiyse bulasmasin diye onu biliyorum sadece ben @tuzsuz_ruh kireçden bahsettiya ona istinaden bildiğimi söyledim.

Yok kuzum ya hani kümesleri felan ara sira kireçle badana yapiyorlarya göçmen kuşlar hastalik getirdiyse bulasmasin diye onu biliyorum sadece ben @tuzsuz_ruh kireçden bahsettiya ona istinaden bildiğimi söyledim.
Toz kireç atacak sadece badana işi değil canım en güzel dezenfektan kendisi suya karistirmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…