- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.001
Bir de köyde büyüdüm hiç aklıma gelmiyor bak kireç.Meg söyle arada toz kireç sürsün kuşlarına kendi yikansin geçer tavuk biti o kuluçkadaki tavuklarda olur insana da geçer ama yaşamaz hatta kafesin altına da atsın kireç sönmemiş toz kirec
3 ay önceye kadar 25 tavugum 100 tane kuşum kekligim hindim sultan tavuklarım vardiBir de köyde büyüdüm hiç aklıma gelmiyor bak kireç.
Şimdi? ??3 ay önceye kadar 25 tavugum 100 tane kuşum kekligim hindim sultan tavuklarım vardi
BendeBu şarkıyı çok severkmmmmmm
Tavuklari biliyorum da kireçle dezenfekte edildiğini kafes kuşlari hassastir diye birsey demek istemedim bizim muhabbet kusu için damla kullanmislardi annemler ben küçükken bir de talk pudrasina benzer bir ilaci vardi ama ne oldu akibeti fikrim yok.3 ay önceye kadar 25 tavugum 100 tane kuşum kekligim hindim sultan tavuklarım vardi
Kız enişteyi nasıl ektin3 ay önceye kadar 25 tavugum 100 tane kuşum kekligim hindim sultan tavuklarım vardi
Mesajları okumadım,nasıl dezenfekte oluyor tavuklar,ölünce miTavuklari biliyorum da kireçle dezenfekte edildiğini kafes kuşlari hassastir diye birsey demek istemedim bizim muhabbet kusu için damla kullanmislardi annemler ben küçükken bir de talk pudrasina benzer bir ilaci vardi ama ne oldu akibeti fikrim yok.
İyi geceler ❤❤Iyi geceler
Şimdi.yok hicbiriŞimdi? ??
Annemdede cok var kaz tavuk ördek hindi
Ama unutmusum
Kireç en iyisi
Cano o bit ilacı zaten kuluçka ilacı kireç en temizi yerlere çok serptim ben kuşların kümesine bişeycik olmazTavuklari biliyorum da kireçle dezenfekte edildiğini kafes kuşlari hassastir diye birsey demek istemedim bizim muhabbet kusu için damla kullanmislardi annemler ben küçükken bir de talk pudrasina benzer bir ilaci vardi ama ne oldu akibeti fikrim yok.
Şahidim,hatta tosunu bensiz yidiydin3 ay önceye kadar 25 tavugum 100 tane kuşum kekligim hindim sultan tavuklarım vardi
Uyuya kaldı ahahahahah bende soluğu burda aldım bu saatte mı şaşırmış bunlarKız enişteyi nasıl ektin
Benimkiler de coştu bu akşam,tavuk kızarttırdılar çocuklar bana,başka zaman yalvarsam yemezler
Yok kuzum ya hani kümesleri felan ara sira kireçle badana yapiyorlarya göçmen kuşlar hastalik getirdiyse bulasmasin diye onu biliyorum sadece ben @tuzsuz_ruh kireçden bahsettiya ona istinaden bildiğimi söyledim.Mesajları okumadım,nasıl dezenfekte oluyor tavuklar,ölünce mi
Tosunu mu hic deme hala gözümun önünde o tavuklar kuşlar hindiler sebep olanlar sebepsiz kalsınŞahidim,hatta tosunu bensiz yidiydin
Toz kireç atacak sadece badana işi değil canım en güzel dezenfektan kendisi suya karistirmadanYok kuzum ya hani kümesleri felan ara sira kireçle badana yapiyorlarya göçmen kuşlar hastalik getirdiyse bulasmasin diye onu biliyorum sadece ben @tuzsuz_ruh kireçden bahsettiya ona istinaden bildiğimi söyledim.
Anladim canim bilgi aklimda bulunsun ne olur ne olmaz bir yerde kullanmak gerekirse :)Cano o bit ilacı zaten kuluçka ilacı kireç en temizi yerlere çok serptim ben kuşların kümesine bişeycik olmaz
Sen ne bilgili hatunsun yav zeytini bilir çiceği bilir ve dahasi ❤ masallahhhToz kireç atacak sadece badana işi değil canım en güzel dezenfektan kendisi suya karistirmadan
Ne ne zaman işe yarar bilinmez bakarsın aklına gelir birinin işine yararAnladim canim bilgi aklimda bulunsun ne olur ne olmaz bir yerde kullanmak gerekirse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?