- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.121
Bi de resmimi çekmiş obaraazziiii, tamam meg anlaşabiliriz,kaç para istiyorsun bu,resim için, ya da ver ver kamerayı ver ben kimim sen biliyomusuuun,aah sibel yaktın beni
Resme gerek yokki ben gördüm dün seni toton donuyordu:)Bi de resmimi çekmiş obaraazziiii, tamam meg anlaşabiliriz,kaç para istiyorsun bu,resim için, ya da ver ver kamerayı ver ben kimim sen biliyomusuuun,aah sibel yaktın beni
Afiyet olsun ZarifimEline sağlık
Az bekle,pişiyuuuCıks,pİşmemiş
Bak meeg,aslında şöyle oldu,sibel zobaya meşe odunu atmış,atma didim,çok sıcak olur didim,sıcak oldu,dedim oof sibel oof,iiiçç dinlemiyosun beni,kızdım çıktım dışarı,serinliyim diye yattımdı yere,o ara çekmişin işte sendeBanene gelsin yafrukurtlar da görsünler şu halini
Sendemi gördün,bi sibellen akaba kaldı desene,oldu olcak tam olsunResme gerek yokki ben gördüm dün seni toton donuyordu:)
Ahhaha ama neResme gerek yokki ben gördüm dün seni toton donuyordu:)
Sendemi gördün,bi sibellen akaba kaldı desene,oldu olcak tam olsun
Yere mi yattın kara mı yattınBak meeg,aslında şöyle oldu,sibel zobaya meşe odunu atmış,atma didim,çok sıcak olur didim,sıcak oldu,dedim oof sibel oof,iiiçç dinlemiyosun beni,kızdım çıktım dışarı,serinliyim diye yattımdı yere,o ara çekmişin işte sende
Gece mesaisi yaptık biliyorsun:)Ahhaha ama ne
Hem de ayu nübeti tuttuk demiGece mesaisi yaptık biliyorsun:)
Orayı tam şeyedemedim,karanlıktı,nereye yatmışım bakıyım biYere mi yattın kara mı yattın
Aynende ayılar fena çıktı bu sefer:) zorluyor biziHem de ayu nübeti tuttuk demi
Orayı tam şeyedemedim,karanlıktı,nereye yatmışım bakıyım bi
He,totoyu garantiye.almışım yine bak,ya çok başkayım yaaa
SüpersinnnHe,totoyu garantiye.almışım yine bak,ya çok başkayım yaaa
Ayılar denk alın ayağınızı gözümüz üzerinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?