- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.141
Şuraya kendini beğenmiş bir arkadaş çizelim....He,totoyu garantiye.almışım yine bak,ya çok başkayım yaaa
Günaydın tatlıGünaydın canlar
Sağol ablam nasilsiniz neler yapionuzGünaydın tatlı
Günaydın sende kaç çocuk vardı tatlı?Günaydın canlar
AhahhahhahaEki Görüntüle 2093540
Siiibeeeel kaaaaak,yicen meşe odununu,obanın diline düştüm,çadıra asma kilit takmakta nerden çıktı sibeeeeeelOooh keyfe bak
Heh heh,çok şeyapmayın yeaa,her zamanki halimŞuraya kendini beğenmiş bir arkadaş çizelim....
Gırgır şamata yapıyoz,kafa dağıtıyoz tatlıcım..Sağol ablam nasilsiniz neler yapionuz
Bende yok denizcim hamistim düşük yaptımGünaydın sende kaç çocuk vardı tatlı?
Çadırın kapısından dönerken hiççç öyle değildin amaHeh heh,çok şeyapmayın yeaa,her zamanki halim
Bende iyiyim ablam adami gönderdim kahvalti yapip yatağa girdim hemen usudum odun atayim dedim hemen:)Gırgır şamata yapıyoz,kafa dağıtıyoz tatlıcım..
İyiyiz şükür.. Sen nasılsın?
Tatlıanne yazınca var zannettim ben kusura bakmaBende yok denizcim hamistim düşük yaptım
KızBende iyiyim ablam adami gönderdim kahvalti yapip yatağa girdim hemen usudum odun atayim dedim hemen:)
Önemli değil kuzm hamileyken açtım bu topigi o melegim vesile oldu sizin gibi arkadaş edindim öle kaldi degistirmedim olacak inşallah bekliyom şimdi 2 ay olacak kurtaj olalıTatlıanne yazınca var zannettim ben kusura bakma
Tamm ablam :)KızAdam falan yok obada şiişşştt
Sen gülşah değilmiydin yaa kafa kalmadıkiÖnemli değil kuzm hamileyken açtım bu topigi o melegim vesile oldu sizin gibi arkadaş edindim öle kaldi degistirmedim olacak inşallah bekliyom şimdi 2 ay olacak kurtaj olalı
NeÇadırın kapısından dönerken hiççç öyle değildin ama
İnşallah senin için en hayırlı olacak zamanda alırsın müjdeli haberini canımÖnemli değil kuzm hamileyken açtım bu topigi o melegim vesile oldu sizin gibi arkadaş edindim öle kaldi degistirmedim olacak inşallah bekliyom şimdi 2 ay olacak kurtaj olalı
Hahhh şöyle vur yumruğunu masaya heyytttttNene zaman ben terkettim çadırı beeğn,ben seçilmem,seçerim
Aynen canım gülsahdim :)Sen gülşah değilmiydin yaa kafa kalmadıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?