- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.201
Ne çatlıcem,şimdi gitcem kendime bi tepsi kahvaltı hazırlıcem şöle 20 tane falan incecik ekmekler,30 adet zeytin,pabıç büyüklüğünde peynir hiiihhhhhSinirimden hiiihhh
Sanda afiyet olsun kolay gelsin bal.Afiyet bal şeker olsun canım arkadaşıma. Bende kahvaltı hazırlamaya gidiyorum ev halkı kalkar birazdan
Deniz sabah sporu falan demiş. Subliminal mesajmı acaba
Teşekkür ederim..Sanda afiyet olsun kolay gelsin bal.
Bende öyle,pizza mı yaparım aaartıkıın,çok bişeye gerek yok,bugünlerde bi iştahsızlık var üstümdeNe çatlıcem,şimdi gitcem kendime bi tepsi kahvaltı hazırlıcem şöle 20 tane falan incecik ekmekler,30 adet zeytin,pabıç büyüklüğünde peynir hiiihhhhhSinirimden hiiihhh
Benimde kesildi iştah zayifladim diye üzülüyorumBende öyle,pizza mı yaparım aaartıkıın,çok bişeye gerek yok,bugünlerde bi iştahsızlık var üstümde
Üzülme canım,bazı insanlar yemeden de kilo alır,,kimi yese de almaz bünye meselesi,çokta.şeyetmeBenimde kesildi iştah zayifladim diye üzülüyorum
Üzülme canım,bazı insanlar yemeden de kilo alır,,kimi yese de almaz bünye meselesi,çokta.şeyetme
Iyi uykular aplammmBen yıdim,artıkın gönül rahatlığıyla çadırıma çekilip uyuyabilirim
Ninni söyle banaaaa
kavgaya son ...
Sibeyyyim horlamaya basladi bilem
Yalana bak beni gece 2 ye kadar tuttunuz bırakmadınız sabah da kalkamadim,Günaydın obaaaa,Eline sağlık megim hazır kahvaltı da pek iyi geldi,yumurtaları da biri tırtıklamış erkenden kalkıp sibel bi ara hava alayım diye çadırdan çıktıydı, bi de sarısını patlatmış
vaay haaiin tuzsuuuz
Sen aç kalirmisin beee çadır senin stoklarla dolu hepSahandayumurta tuzsuz gece ben aç
Asıl ben açım
ben ne yapmışım gene yaaaaaa sende yokmu anahtar o saate kalırsan kapı da kapanır isteBi de resmimi çekmiş obaraazziiii, tamam meg anlaşabiliriz,kaç para istiyorsun bu,resim için, ya da ver ver kamerayı ver ben kimim sen biliyomusuuun,aah sibel yaktın beni
Bak meeg,aslında şöyle oldu,sibel zobaya meşe odunu atmış,atma didim,çok sıcak olur didim,sıcak oldu,dedim oof sibel oof,iiiçç dinlemiyosun beni,kızdım çıktım dışarı,serinliyim diye yattımdı yere,o ara çekmişin işte sende
Sendemi gördün,bi sibellen akaba kaldı desene,oldu olcak tam olsun
Yere mi yattın kara mı yattın
Rahatına baksana şunun yaaaaaa bu hic yaş yere yatarmı o totosunu sağlama almis
Ahhahhahha Denizzzz
Kızım sende var yaaaaaa anahtar nereye goydunnnnEki Görüntüle 2093540
Siiibeeeel kaaaaak,yicen meşe odununu,obanın diline düştüm,çadıra asma kilit takmakta nerden çıktı sibeeeeeelOooh keyfe bak
Ahahhahhaha
Sibel mışıl mışıl uyuyo,bi de bize bak bu saatte ayaktayız te Allamm
Ben kocamdan ayrilmammmmmKızAdam falan yok obada şiişşştt
Nene zaman ben terkettim çadırı beeğn,ben seçilmem,seçerim
Vurdum zaten,ben var ya been
sibeeel, aç canım kapyı rezil olmayalım elaleme hadi canım
Oyyy deli yaaaaa öldüm sabah sabahKapıyı çarparken elektrikli battaniyeyi de unutmamışım,,iyi bari
Etmez ki o imkansız onda bi laz inadı var ki ben bilirimAllahım ne zaman pes edicen acaba ahahhhahah
Günaydın kusummmmSelam güzel oba hatunları
Yafrukurtlarımmmmmm
Aleyküm selam canimSelam güzel oba hatunları
Yafrukurtlarımmmmmm
Uyur yazar günaydın sandaGünaydın kusummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?