- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.181
Ekmeksiz mi yidin onları hayınn zalımmYaşasın kötülük.... obanın abur cubur stoğunu kim tüketti zannediyorsun hemde iz bırakmadan
EkmekleEkmeksiz mi yidin onları hayınn zalımm
Yok ya,ben istesem girerim de,gerek yok şimdi,sabah sporunu da hiç aksatmam biliyon muSes yok galiba
patron kızma
Hı hı tabiYok ya,ben istesem girerim de,gerek yok şimdi,sabah sporunu da hiç aksatmam biliyon muzpor gibi var mı yaa
Yok ya,ben istesem girerim de,gerek yok şimdi,sabah sporunu da hiç aksatmam biliyon muzpor gibi var mı yaa
Deniz sabah sporu falan demiş. Subliminal mesajmı acabaPatvon sana derlerfff,patvonlav şişko oluvlav ve ben şişko değilimm
Ne diyo meeeg ne diyoSeni gibertirimmmBana kalmaz zati yafrukurtlar halleder bu işi hiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh
Hayın zalım ince bilekNe diyo meeeg ne diyoO zayıfın ben olduğunu anlamamış mı Al sana bilek al sana
Kapıyı çarparken elektrikli battaniyeyi de unutmamışım,,iyi bari
Pasif cimnastikk
Sizde guzel ablalarsiniz:))Eveeett miniminnacık bi tatlı izcisin sen
Allahım ne zaman pes edicen acaba ahahhhahahKapıyı çarparken elektrikli battaniyeyi de unutmamışım,,iyi bari
Teşekkür ederizSizde guzel ablalarsiniz:))
Ne diyo meeeg ne diyoO zayıfın ben olduğunu anlamamış mı Al sana bilek al sana
hıhhhhh çatlayıverin gariHayın zalım ince bilek
Ne çatlıcem,şimdi gitcem kendime bi tepsi kahvaltı hazırlıcem şöle 20 tane falan incecik ekmekler,30 adet zeytin,pabıç büyüklüğünde peynir hiiihhhhhhıhhhhh çatlayıverin gari
Sana da geliyo bakkkBende 36 bende:))
Ne kadar yesem almiyom bend e kilo almaya calisiyom ilkkez 53 oldum 48 düştüm birden sevincim kursakta kaldı: )) sen beni doyur bence:))Sana da geliyo bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?