- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.421
Insallah hemen gelirler. Nolmus anlamadim ki.Polemik canım ,bende ilk kez gördüm maalesef. Gelirler inshallah hemen ❤
Yarım saat yok oldum,ortalık toz duman. Nevrim döndüTartisilor bunlar normal seyler ama o usluplar ne oyle
Dur canımInsallah hemen gelirler. Nolmus anlamadim ki.
Bugün epey temizlik yaptım bende giremedim yaaYarım saat yok oldum,ortalık toz duman. Nevrim döndü
Cok ozledim ikisini de
Yarın burdalar inshallahCok ozledim ikisini de
Geldimmm nr olmuş burda niye bu kadar saygısızca herşeyin bir adabı var dilin kemiği yok diye boşuna dememişlerDeğil ceza almışlar sanırım. Biri ateşi yaksın bari
Akaba @tuzsuz_ruh @DenizinYosunKokusu mahperi hatun
Cok doğru diyosun canim..Geldimmm nr olmuş burda niye bu kadar saygısızca herşeyin bir adabı var dilin kemiği yok diye boşuna dememişler
Ben burdayım ordayım her yerdeyim kime hesap vermek zorundayım geliyorsam bir sebebi var demekki dimi ama işte üzücü böyle şeyler hemde çok yalnız bu günlük değil bu biz kime laf atıyoruz burdan kimseye kimle uğraşıyoruz dalga geçiyoruz kimseyle ne gerek varCok doğru diyosun canim..
Tartışmanın da bi adabi var
İşte bunu anlatamıyoruzkiBen burdayım ordayım her yerdeyim kime hesap vermek zorundayım geliyorsam bir sebebi var demekki dimi ama işte üzücü böyle şeyler hemde çok yalnız bu günlük değil bu biz kime laf atıyoruz burdan kimseye kimle uğraşıyoruz dalga geçiyoruz kimseyle ne gerek var
Aynen öyle canım. Dilin kemiği yokmuş gördük.Geldimmm nr olmuş burda niye bu kadar saygısızca herşeyin bir adabı var dilin kemiği yok diye boşuna dememişler
Neyse yine demiyorum bisey herkes özgür istediğini söylemekte sadece adaplaİşte bunu anlatamıyoruzki
Hakarete götürüyorlar hemen herseyi. .
O ne zaman gelecek baya oldu galiba gideli görmüyorum niye gittiDışarda mapista bekleyen hemdeli yı beklerken meggillerde gitti iyi mi
Gelin kızlar bekliyoruz öpüldünüz ve ozlendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?