- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.441
Canlarımızı bekliyoruzKızlar nassiniz
O da polemik ten gitti şu meşhur pembe kazak konusu yarın gelecek sanırımO ne zaman gelecek baya oldu galiba gideli görmüyorum niye gitti
Yarın hepsi gelecek insO ne zaman gelecek baya oldu galiba gideli görmüyorum niye gitti
Wuhuuuuu 14 gün mü o ne sürgün yemiş resmen yoksa geçen gelen gece o muydu değildi dimi ikinci üyelik olan ne dedi ki bu kadarO da polemik ten gitti şu meşhur pembe kazak konusu yarın gelecek sanırım
Rekora koşuyor 14 gün banlandi kendisi
Yok canım o değildiWuhuuuuu 14 gün mü o ne sürgün yemiş resmen yoksa geçen gelen gece o muydu değildi dimi ikinci üyelik olan ne dedi ki bu kadar
Profilde de yazmıştı bir şeyler,ondan bu kadar sürdüWuhuuuuu 14 gün mü o ne sürgün yemiş resmen yoksa geçen gelen gece o muydu değildi dimi ikinci üyelik olan ne dedi ki bu kadar
İğrenç bı espri kabul ediyorumYok canım o değildi
O kişinin Nisan olabileceği ni konuştuk ya burda günlerce hemdeli ile görüşen arkadaşımız var bizim arkadaşımız yapmaz öyle delilik biraz uçarı kaçarı kızdır iyidir hosşturrrrr ama benana aaa
Hanife çarşaf giyiyor canim ve dinle ilgili carsafla ilgili bi sürü hakaret edildiWuhuuuuu 14 gün mü o ne sürgün yemiş resmen yoksa geçen gelen gece o muydu değildi dimi ikinci üyelik olan ne dedi ki bu kadar
Dayanamamış mı acaba dedim bi an ahahahahYok canım o değildi
O kişinin Nisan olabileceği ni konuştuk ya burda günlerce hemdeli ile görüşen arkadaşımız var bizim arkadaşımız yapmaz öyle delilik biraz uçarı kaçarı kızdır iyidir hosşturrrrr ama benana aaa
Okudum aralarda bazen insanın bam teline basıyorlar susmak imkansız diyemem bisey iyi yapmisHanife çarşaf giyiyor canim ve dinle ilgili carsafla ilgili bi sürü hakaret edildi
Hanifemde susamadi
Birde yılbaşı için profilinde bisey paylasmis
Ikisi topla geliba 14 gün almış ban
Gecen gece ikinci üyelikle gelen hanife olamaz olsa yazardi bize
İvetttt yarin tam kadro buradayız bahane istemiyorumHemdelihemasik yarin geliyor mu? Yarin 3 kisiye birden kavusuyoruz o zaman.
Hoşgeldin onlin/e Z caaaanimmmm :))Burası canlıymış yahu :))
Sen cansız mi sandınBurası canlıymış yahu :))
Öyle kıpır kıpırim ki yerimde duramıyorum bendeSen cansız mi sandınyada şöyle diyim bak kafam çok güzel ahahahahahahhah bizim içimiz kıpır kıpır cansız olamayiz hosgeldinn
Benim sinir tavan yaptı ondan ahahahah takilacaktim arkadaşa da tanımıyor beni dedim alınmasın bana şimdiÖyle kıpır kıpırim ki yerimde duramıyorum bende
Canlı ve heyecanlı :) hoşgeldinBurası canlıymış yahu :))
BendeaaaBenim sinir tavan yaptı ondan ahahahah takilacaktim arkadaşa da tanımıyor beni dedim alınmasın bana şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?