- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.521
Çöl hic çekici degilÇöl daha rahat olmaz mı ? :)
Cıkss ,sen bana güven
Vallaha gitmiyom
Ahanda cuvara da yaktım :))
Çöl hic çekici degilbenim kral çadırım var envai çeşit yatak koltuk klima soba elektrikli battaniye jeneratör jakuzim bilem.var
Ben fırlattim bileBende canım ,sallarsam da fırlatasım geliyyo
Taam,benden zarar gelmezTamam o zaman
Kocamdan çok güveniyorum taam mı :))
Meg bu adalet mi tuzsuzun çadırında jakuzi bize odun bile vermiyonuz isinalim :)))Çöl hic çekici degilbenim kral çadırım var envai çeşit yatak koltuk klima soba elektrikli battaniye jeneratör jakuzim bilem.var
Abowwwww akaba bu da jet sosyeteden anacimAyyy Kızılcahamam çekti canım jakuzi makuzi deyinceee
Abowwwww akaba bu da jet sosyeteden anacim
Dönülmeyen ,uzak yere ataydınBen fırlattim bile
Ben haftada iki kere duşa girince kendimi nimetten sayıyorumAbowwwww akaba bu da jet sosyeteden anacim
Kendimize uydururuz biz onuAbowwwww akaba bu da jet sosyeteden anacim
Neeeee isyan miiiii vallahi bastırırım o isyanınızı sizin akaba her gece çuval çuval odun toplayip dağıtıyor kız bu ayagiylaMeg bu adalet mi tuzsuzun çadırında jakuzi bize odun bile vermiyonuz isinalim :)))
Obayi terk edecem şimdi
Bene vermedi aşk olsun ortiNeeeee isyan miiiii vallahi bastırırım o isyanınızı sizin akaba her gece çuval çuval odun toplayip dağıtıyor kız bu ayagiyla
Tam pansiyon mu oda kahvaltı miYok beeee
Pansiyonda kalıyom bennn :))))
O kadar bebeyle ben tuvalete zor girerdim sen yine iki kere duşa giriyormuşsunBen haftada iki kere duşa girince kendimi nimetten sayıyorum
Namkör bunlar namkörNeeeee isyan miiiii vallahi bastırırım o isyanınızı sizin akaba her gece çuval çuval odun toplayip dağıtıyor kız bu ayagiyla
Tam pansiyon mu oda kahvaltı miyoksa çölde izbe bir han mi
Aabbbaaaawwww tamam sustum ortiNamkör bunlar namkörsoba kurdum,odun yığdım,yok anam yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?