- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.541
HallederizGuru'da yaparız biz seni
CansinAboowwww kapriscan geliriz hemen :))
Yazdım seni kara tahtayaPazen valla baştan diyim anacim yazamam hic kapris yapma bana kafam olmuş dünya haritası şimdi gidip menü vericem daha takımda onu bile toparlayabilirsem şükür diycem
Daha napem,ölem mi ?Aabbbaaaawwww tamam sustum orti
Aynen öyle valla kız wc bin kapısında ağlıyor bazen :)O kadar bebeyle ben tuvalete zor girerdim sen yine iki kere duşa giriyormuşsun
MuahhhhHallederiz
O iş bende
Cansin
Yazdım seni kara tahtaya
Senin çadırın içinde var :) sıcak sıcak takılGidelimm burayaaaa
Allah korusun orti sen ölme gerekirse d.tüm donsunDaha napem,ölem mi ?
Kendimize uydururuz biz onu
Çok iyi fikirNamkör bunlar namkörsoba kurdum,odun yığdım,yok anam yook
Senin çadırın içinde var :) sıcak sıcak takıl
Takıl bize hayatını yaşa kaprisli benim bebe resmen bana bağlandı beleş wifi çeker gibi çekiyor şuan beni
Heh bak ondanda yırttın bu akaba varya çok hizmetkâr gönüllü calisiyor obada gece kalkar kahvaltı hazırlar gündüz akşama odun toplar ateş yakar akşam yemeği hazırlar ooooooo çadırda var hemde sobalıOda kahvaltı pahalı oluyo
Yanımda götürüyorum ben azığımı :)))
Her şey obamız ve yafrukurtlar için feda olsunÇok büyük sevap işledin haa :)
MuahhhhHer şey obamız ve yafrukurtlar için feda olsun
Heh bak ondanda yırttın bu akaba varya çok hizmetkâr gönüllü calisiyor obada gece kalkar kahvaltı hazırlar gündüz akşama odun toplar ateş yakar akşam yemeği hazırlar ooooooo çadırda var hemde sobalı
Duramadm geldim:))Takıl bize hayatını yaşa kaprisli benim bebe resmen bana bağlandı beleş wifi çeker gibi çekiyor şuan beni
Mucks ortimeMuahhhh
Heh bak ondanda yırttın bu akaba varya çok hizmetkâr gönüllü calisiyor obada gece kalkar kahvaltı hazırlar gündüz akşama odun toplar ateş yakar akşam yemeği hazırlar ooooooo çadırda var hemde sobalı
Yaz ulen bende yazarım birilerine gider bi ban yerim sonra gelirim bir üyelik daha sonra bir ban daha bir üyelik daha bir ban daha ohhh toptan kurtulursunuz bendenHallederiz
O iş bende
Cansin
Yazdım seni kara tahtaya
AhahaAllah korusun orti sen ölme gerekirse d.tüm donsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?