- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.761
Iyi geceler canimmm
Okey :*Check your inbox plzz
İyi geceler :)Yok canım kaçmıyordum,evde çay eşliğinde miskin miskin k.k okuyordum, etiketi görünce ne yalan söyleyeyim çok şaşırdım, dedim basıldım!!
Şaka bir yana iyi geceler hepinize
azıcık daha dolanırım ama söyleyeyim de önceden
Sohbete de bekleriz her zaman :)Yok canım kaçmıyordum,evde çay eşliğinde miskin miskin k.k okuyordum, etiketi görünce ne yalan söyleyeyim çok şaşırdım, dedim basıldım!!
Şaka bir yana iyi geceler hepinize
azıcık daha dolanırım ama söyleyeyim de önceden
Tabi neden olmasın, kahvemi kapar gelirim arada, biz de beklerizSohbete de bekleriz her zaman :)
Nereye sizin adres?Tabi neden olmasın, kahvemi kapar gelirim arada, biz de bekleriz
Siz derken ? :)Tabi neden olmasın, kahvemi kapar gelirim arada, biz de bekleriz
Sana da bitanemmIyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
Arkadaş 7. Takımdan bugünkü olanlardan gelmiş belli okuyup gidecekti bakınca yakalandı ama biz muhabbete bekleriz hadi takımınıza demeyiz kesinlikle öyle değiliz iyi gecelerSiz derken ? :)
Gelene hoşgeldin denir biz deArkadaş 7. Takımdan bugünkü olanlardan gelmiş belli okuyup gidecekti bakınca yakalandı ama biz muhabbete bekleriz hadi takımınıza demeyiz kesinlikle öyle değiliz iyi geceler
Aynen öyle canım kimi döndürdük geri sefa gelmiş hosgelmis başımızın üstünde yeri var her geleninGelene hoşgeldin denir biz de
Aynen tatlım. Hadi uykun açılmasın,sabaha görüşürüz ins :*Aynen öyle canım kimi döndürdük geri sefa gelmiş hosgelmis başımızın üstünde yeri var her gelenin
Yurtdışı biraz uzak, k.k de ise 7.takım zayıflama gurubundayım, orada düzenli olarak yazıyorum..Nereye sizin adres?
Görüşürz canım optumAynen tatlım. Hadi uykun açılmasın,sabaha görüşürüz ins :*
Bende canım,görüşürüzGörüşürz canım optum
Evet söylediğiniz gibi ve benim de belirttiğim gibi bugünkü olaylardan merak edip geldim ve sohbetlerinizi okumaya başladım, sonuçta buraya yazılanları üye olan olmayan herkes okuyabiliyor,bugün olanlar hakkında yorum yazmayacağım çünkü kaptanımı üzmek istemiyorum,ve sizi de germek istemem. Ancak sizi de bizim sohbetlerimize bekleriz, gelin okuyun ki olayları tam olarak anlamış olun.içten hoşgeldininize teşekkür ederim, ben de hoşbuldum..Arkadaş 7. Takımdan bugünkü olanlardan gelmiş belli okuyup gidecekti bakınca yakalandı ama biz muhabbete bekleriz hadi takımınıza demeyiz kesinlikle öyle değiliz iyi geceler
Arkadaş 7. Takımdan bugünkü olanlardan gelmiş belli okuyup gidecekti bakınca yakalandı ama biz muhabbete bekleriz hadi takımınıza demeyiz kesinlikle öyle değiliz iyi geceler
:) ne güzel yurt içi ben de, iyi forumlar..Yurtdışı biraz uzak, k.k de ise 7.takım zayıflama gurubundayım, orada düzenli olarak yazıyorum..
Teşekkürler size de..:) ne güzel yurt içi ben de, iyi forumlar..
Teşekkür ederizEvet söylediğiniz gibi ve benim de belirttiğim gibi bugünkü olaylardan merak edip geldim ve sohbetlerinizi okumaya başladım, sonuçta buraya yazılanları üye olan olmayan herkes okuyabiliyor,bugün olanlar hakkında yorum yazmayacağım çünkü kaptanımı üzmek istemiyorum,ve sizi de germek istemem. Ancak sizi de bizim sohbetlerimize bekleriz, gelin okuyun ki olayları tam olarak anlamış olun.içten hoşgeldininize teşekkür ederim, ben de hoşbuldum..
Muhabbetiniz daim ve keyifli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?