- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #72.801
Sende sağol tatlım benim :* gerçekler valla:* çok şimardim şimdi cokk cokk sağol akabam❤
pSende sağol tatlım benim :* gerçekler valla
Naif olan sensin canım benim,bende seviyorum senip
Çok naifsiniz efennim seviyorum sizi❤ iyi geceler
GünaydınnnnGünaydın kızlar
Süpersin bileğim,günaydın canımbugün kahvaltılar tek tek çadırlara gelecek:))
Günaydın baykuşumGünaydın kızlar
Ellerine sağlık canım,nasıl da güzel kahvaltı,akabam da geç uyur hep,ama,gelsinler,kıyamam şimdi
Gunaydın canım,kahvaltıya bekliyoruz güzelim,nasipli kızımız,nooldu senin o oğlanp
Çok naifsiniz efennim seviyorum sizi❤ iyi geceler
Afiyet olsun canım. Akaba gece mesaisindeydi. Ben çıkmak zorunda kaldım. Megin ilk cezası bugün gelir o tripli kaç gün aldı acaba?Ellerine sağlık canım,nasıl da güzel kahvaltı,akabam da geç uyur hep,ama,gelsinler,kıyamam şimdiAkaba @tuzsuz_ruh kalkın canım,kahvaltı hazır,çay da var,bilekcim sağolsun
Herkesin canı sıkkın. PöffffSüpersin bileğim,günaydın canım
Evet,ama gelecekler canım üzülme,megim çok geçmez,gelir,tripli meleğim de fazla.durmaz sanırım.Pazar ya,kızlar uyur şimdi,ben de erken yatmasam kalkmazdım erken zatenH
Herkesin canı sıkkın. Pöffff
O da çok almamıştır,usludur o,ben gitsem artık bilmem kaç haftada gelirim,son bir haftaydı galiba.Afiyet olsun canım. Akaba gece mesaisindeydi. Ben çıkmak zorunda kaldım. Megin ilk cezası bugün gelir o tripli kaç gün aldı acaba?
Günaydın canım:**Günaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın canım:**
Aynen katılıyorum sana bende her daim muhabbete beklerimEvet söylediğiniz gibi ve benim de belirttiğim gibi bugünkü olaylardan merak edip geldim ve sohbetlerinizi okumaya başladım, sonuçta buraya yazılanları üye olan olmayan herkes okuyabiliyor,bugün olanlar hakkında yorum yazmayacağım çünkü kaptanımı üzmek istemiyorum,ve sizi de germek istemem. Ancak sizi de bizim sohbetlerimize bekleriz, gelin okuyun ki olayları tam olarak anlamış olun.içten hoşgeldininize teşekkür ederim, ben de hoşbuldum..
Muhabbetiniz daim ve keyifli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?