- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.181
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.221
Günaydın ablacm inşallah iyi cikar sonucunGünaydınlar obaaaaa,hastanedeydm biraz önce geldim tahliller yapıldı yarına çıkacakmış sonuçlar..
Geçmiş olsun abla hoşgeldinGünaydınlar obaaaaa,hastanedeydm biraz önce geldim tahliller yapıldı yarına çıkacakmış sonuçlar..
Günaydın ablacm inşallah iyi cikar sonucun
Geçmiş olsun abla hoşgeldin
Akaba da öyle bı hanifeyle görüşüyor başka görüştüğü varmiydi akaba nin kendi mi gitti acepince bilek nereye gitti mesajlarında bişey yok
Aaaaaa hesap pasif yazıyor bisey yok ki niye yani şimdi buAkaba ya noldu kızlar
Kk da sarmaşık a döndü vallaAaaaaa hesap pasif yazıyor bisey yok ki niye yani şimdi bu
Ince bilek hanife ve akaba toplu katliam olmusKk da sarmaşık a döndü valla
Sebebini biliomusun canim bisey mi olduInce bilek hanife ve akaba toplu katliam olmus
Yoook şimdi gördüm siz diyince Allah Allah etliye sütlüye karışmaz ki akabaSebebini biliomusun canim bisey mi oldu
Evet karışmaz akabamYoook şimdi gördüm siz diyince Allah Allah etliye sütlüye karışmaz ki akaba
Hiç bişey yok ortada neden gitti bende anlamadımEvet karışmaz akabam
Kendisine hakaret edenlere bile cevap vermedi
Bizi dahi susun dedi
Mesajlardada bisey yok
Sen hanifeye ulaşıyordun galiba sorsana bi nolmusHiç bişey yok ortada neden gitti bende anlamadım
Aynen haber vermeden gitmezlerki incem de akabam daHiç bişey yok ortada neden gitti bende anlamadım
Hiç bisey yok kim neyi kibledi de gitti bu kız Allah Allah yaaaaaEvet karışmaz akabam
Kendisine hakaret edenlere bile cevap vermedi
Bizi dahi susun dedi
Mesajlardada bisey yok
Bende kimsenin nosu yok onlar Hanife ile görüşüyorlar di akaba Hanife ikisinde yok şimdiSen hanifeye ulaşıyordun galiba sorsana bi nolmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?