- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.241
Gitse söyler o mutlaka üçü birden gitmiş bisey olmuş belliGidecek olsa sabaha kadar obada beklemezdi
Başka var mı görüşenBende kimsenin nosu yok onlar Hanife ile görüşüyorlar di akaba Hanife ikisinde yok şimdi
Ben bi ulasmaya calisayim sorayim nosu olan arkadasa canimHiç bisey yok kim neyi kibledi de gitti bu kız Allah Allah yaaaaa
Hanife önceden gitti inceyle akaba geve gitmislerGitse söyler o mutlaka üçü birden gitmiş bisey olmuş belli
Bilmiyorum ki hic yeni tanıdım zaten onu burdaBen bi ulasmaya calisayim sorayim nosu olan arkadasa canim
Uyelik iptali desem soylemeden gitmezler
Inceye ulasabilecek varmiki?
Hanife niye gitmiş ki görmedimHanife önceden gitti inceyle akaba geve gitmisler
Akabaya ulasirim sordum cevap bekliyorumBilmiyorum ki hic yeni tanıdım zaten onu burda
Site Kuralları ihlali demisler 5 gün yemis ban hanifeHanife niye gitmiş ki görmedim
O uyuyor olabilir görmemiştir büyük ihtimal dahaAkabaya ulasirim sordum cevap bekliyorum
Ama inceye ulasamam nosu kimde var bilmiyorum
Özelde mi bişey oldu acaba
Mesajlarda bisey yokki
Allah AllahhhhSite Kuralları ihlali demisler 5 gün yemis ban hanife
Sebebini bilmiyoruz ama profil mesajlari galiba
Muneyi etiketledim birde ama ban olamazki bisey yok yani mesajlarina baktimO uyuyor olabilir görmemiştir büyük ihtimal daha
Inceyle akaba olmayonca ban gelmiyor aklima karismazlarki onlar kimseye bisey demezlerAllah Allahhhh
Bende mesaj yazdım bakalım ne diyecekMuneyi etiketledim birde ama ban olamazki bisey yok yani mesajlarina baktim
Ya akaba söylerdi öyle bisey yapsa mesaj atardı en azındanInceyle akaba olmayonca ban gelmiyor aklima karismazlarki onlar kimseye bisey demezler
Ilknur banlanmis sebebini ogrenince yazarım dediBende mesaj yazdım bakalım ne diyecek
Yani söylerdi mutlaka ama ban diyorlarYa akaba söylerdi öyle bisey yapsa mesaj atardı en azından
Biri şikayet etti bisey de yokki ben daha çok konuştum ondan burdan biseyseIlknur banlanmis sebebini ogrenince yazarım dedi
Diger arkadastan cevap gelmedi
Of nasil banlanir yaa yuh
Bakalım ne diyecek de mesajlarda bisey yokYani söylerdi mutlaka ama ban diyorlar
Cevap gelsin bakalım ogrenelimBiri şikayet etti bisey de yokki ben daha çok konuştum ondan burdan biseyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?