- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.301
Wi-fi şifremi vereyim miTamam canim netim olursa burdayim
Aynen gelince öğreniriz nasilsaEn azından geleceklwrini öğrendik
Olsun bekleriz♥
Bisey bulamiyorlar en naif uyelerimizi yollamislarAynen gelince öğreniriz nasilsa
Ver verr beleş değil mi?Wi-fi şifremi vereyim mi
Pms ne just?Ver verr beleş değil mi?bugün evden cikmadim hastahane randevumu iptal ettim bugün çöktüm ahh pms yüzümden
Hangi sebeble onu da anlamadim ama son mesajlarin da bisey göremedim:/Bisey bulamiyorlar en naif uyelerimizi yollamislar
En üzüldügum bu oldu
Yok işte bişeyHangi sebeble onu da anlamadim ama son mesajlarin da bisey göremedim:/
Banlatsinlar bırakınBisey bulamiyorlar en naif uyelerimizi yollamislar
En üzüldügum bu oldu
Canim simdi ben regli olamayinca gelen hey heyler sinir, stress hepsinin depreşmesiPms ne just?
Yaw dünür bu olmaz kadın obası burası bu erkek amaaaaaEki Görüntüle 2094757 @tuzsuz_ruh bunu ayarladim
Çok beleş ahahahahahahhah bende oldum bugün karnım iki büklüm yılan gibi yerde sürünüyorumVer verr beleş değil mi?bugün evden cikmadim hastahane randevumu iptal ettim bugün çöktüm ahh pms yüzümden
Bizim icimi rahatBanlatsinlar bırakın
YaaCanim simdi ben regli olamayinca gelen hey heyler sinir, stress hepsinin depreşmesi
Saat kaçta gitti acaba akabam sabah gittiyse yarın burada olur canım. Ee sende sabahları geliyorsun beraber karşılama yaparız.Yaaa ondan degilkisimdik akabaya ilk ban şeysi yani partisi yapıcaz ya akşama
Ona gatılamayabilirim diye seettiydim
Yoksa napalim.akabam ilk banini yimiş hayırlı olsuna gidicem mahpıs damına renkli dön da götürcem ona
Deniz
Bu pasta dan cıkani görseler geri gelip ses etmeden banlanirlar o ne öyle pos biyikli iç karartici dipsiz :))Eki Görüntüle 2094757 @tuzsuz_ruh bunu ayarladim
Üzgünüm canım ama böyle güzel arkadaşlarıma sahip olduğum içinde mutluyum.Nasılsın triplim görüşmeyeli
Valla keşke ben ban yeseydim akabamla ince kalsaydı ahahahahahah gider şu ev işlerini yapardım ne güzel akabanin cani sıkılmıştır şimdi gelemeyinceBizim icimi rahat
Kimseye bisey yapmadik geldiklerinde hasret gideririz♥
Yaa
Canim bilmiyordum kusura bakma
Allah sifa versin inşallah
Amin canim senelerdir tedavi gördüm bi ara düzene girdiydi rahatdim yine nüksetti kurtalamiyorum:/Bizim icimi rahat
Kimseye bisey yapmadik geldiklerinde hasret gideririz♥
Yaa
Canim bilmiyordum kusura bakma
Allah sifa versin inşallah
@Akaba @ince bilek zarifim.. sizi bekliyoruz özleyerek..
Triplinin dediği gibi konuşmayalım canlarım bu konuyu. Biz gittiğimizde nasıl yaptıysanız öyle yapalım olur mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?