- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.321
Aynen ben gideydim keskeValla keşke ben ban yeseydim akabamla ince kalsaydı ahahahahahah gider şu ev işlerini yapardım ne güzel akabanin cani sıkılmıştır şimdi gelemeyince
Dimi çok şahane bende seviyorum bu smileyle anlatmayı herşeyi geçen sizin durumu da böyle anlattım gördün mü bilmem bu şaşkın baykuş yanlış anlamış beni ahahahahahhaSaat kaçta gitti acaba akabam sabah gittiyse yarın burada olur canım. Ee sende sabahları geliyorsun beraber karşılama yaparız.
Denize olan mesajını da çok sevdim
Yaw dünür bu olmaz kadın obası burası bu erkek amaaaaagadın bul gadın
Bu pasta dan cıkani görseler geri gelip ses etmeden banlanirlar o ne öyle pos biyikli iç karartici dipsiz :))
Yok yok olmaz lütfen ben gidiciyimAynen ben gideydim keske
Hosgeldin canim insallahKızlar nasilsiniz
Bazı arkadaşlar ban yemiş inşallah en kisa zamanda dönerler yaaa
DansÖzBen karşılama komitesi hazırlıyorum yarın sabaha kocayı postalayıp kahvaltıyı hazırlayalım bando falan mehter takımı en sonda dansöz oynaticam obada
O irkekleri çıkar aradan sahaneeee
Şimdi bizim oba zaten haremlik ya sıkıntı olmaz didim dokturucez zabananDansÖz
Bu afet iyiymiş iyi
Canım geçmiş olsunVer verr beleş değil mi?bugün evden cikmadim hastahane randevumu iptal ettim bugün çöktüm ahh pms yüzümden
Hem nasil sıkılmıştr:)Valla keşke ben ban yeseydim akabamla ince kalsaydı ahahahahahah gider şu ev işlerini yapardım ne güzel akabanin cani sıkılmıştır şimdi gelemeyince
İnşallah gecer canimAmin canim senelerdir tedavi gördüm bi ara düzene girdiydi rahatdim yine nüksetti kurtalamiyorum:/
Temamm ben gidiyorum durun:-D:-DYok yok olmaz lütfen ben gidiciyim
Eki Görüntüle 2094757 @tuzsuz_ruh bunu ayarladim
Zevkle gidilir dönüş muhtesem pastalar dansözler ziyafetler nasilsa sive sive giderim bak sen duuuu :)))Yok yok olmaz lütfen ben gidiciyim
Sağol canim benim insallahHem nasil sıkılmıştr:)
Bileydim ben giderdim
Carsiya cikilacak erteliyorum:)
İnşallah gecer canim
Geçmiş olsun
Temamm ben gidiyorum durun:-D:-D
Üzülmek yooookKızlar nasilsiniz
Bazı arkadaşlar ban yemiş inşallah en kisa zamanda dönerler yaaa
Gızım evde işler var diyom acı bana ben gitcemZevkle gidilir dönüş muhtesem pastalar dansözler ziyafetler nasilsa sive sive giderim bak sen duuuu :)))
Yaaaa ahahaBu pasta dan cıkani görseler geri gelip ses etmeden banlanirlar o ne öyle pos biyikli iç karartici dipsiz :))
Biyikliyi bulmuş gelmiş ordan ben napiyim bunu yaaa ahahahahahahanca yeter
Kız ben ban yiyince hiç iş yapmadımValla keşke ben ban yeseydim akabamla ince kalsaydı ahahahahahah gider şu ev işlerini yapardım ne güzel akabanin cani sıkılmıştır şimdi gelemeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?