- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.361
Şimdi bizim oba zaten haremlik ya sıkıntı olmaz didim dokturucez zabanan
Sağol cnmGeçmiş olsun gripmisin canim?
Ayyy evet ya çift çiftBeraber gidek çifter gidiyoz kural bu
Aglarlarsa kuvote au doldur canimBebekler ben de en sevdiğim siz işleri halledin nasilsa bebelerle geri dağitacaz cilginlar gibi eğlencez
Eee tabi bütün imkanlarımı sizin için kullanıyom ben bebeğimSuperr sevdim bu fijri:-D:-D
Hahah sibel etme justa bunu amamaaa iyi olur bak benim için:-D:-D
Eva hoşgeldin canin♥♥♥
Makyaj yapabilirsen az kapatici ruj tamamdir canim fazlasina gerek yokSağol cnm
Evet Grip oldum ama çok kötü bu halde nasıl fotoğraf cekeceksem artık yüzüm gözüm kıpkırmızı halde
Biz komplocu değiliz yaa ama biz bilmeyiz öyle şeylerBize komplo kuranlara yapak:-D:-D
Gideyim bi kuafore bakim yapinayim:-D:-DEee tabi bütün imkanlarımı sizin için kullanıyom ben bebeğim
Gideyim bi kuafore bakim yapinayim:-D:-DEee tabi bütün imkanlarımı sizin için kullanıyom ben bebeğim
Ağlamazlar bence ben çocuklarla iyi anlasirim :)Aglarlarsa kuvote au doldur canim
Banyo en sevdikleri):
Canım hemen veriyorlar zaten yaaa resminiSagol cnm
Öyle geç olabilir saat birde randevu
Dussuz bunu beğendi bayıldı içine dustu
Ogretecekler zorla..:)Biz komplocu değiliz yaa ama biz bilmeyiz öyle şeyler
Aglayabikirler arada kavga ediyorlar:))sac bas:)Ağlamazlar bence ben çocuklarla iyi anlasirim :)
Dedim bu nasılsa evlenmeyecek toptan korksun hic evlenmesin ahahahahahBebekler ben de en sevdiğim siz işleri halledin nasilsa bebelerle geri dağitacaz cilginlar gibi eğlencez
Sana da ayarlarink♥Dussuz bunu beğendi bayıldı içine dustu
Ofgg bende gidicem ona saçımı başımı kaşımıGideyim bi kuafore bakim yapinayim:-D:-D
Bir ay oldu cikmayali
Son Günü ne zaman bilmiyorum ki bizimkiler de degisecekAranızda yeni kimlik için fotoğraf çeken var mı
Benim evde var vesikalik 3 aydır çekilmiş olur mu acaba
Kimlik için farklı olmalıymis vesikalik daha yakından cekiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?