- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.841
Abla biz senin arkandayızBak yahuuuuu
Tamamdırrrrr
Biliyosun işte
Ahahahahhaha okula gitmek istemeyen bir adet canavarBenim oğlan 2 gündür rahatsızdı. Bu sabah dedim hadi okula ayyy anne çok kötüyüm ben öksürüyorum hic halim yok, kalkamıyorum dedi göndermedim.
Servisi gidene kadar öylece yattı.
Şuan koltuk tepelerinde gezen, ortalığı savaş haline çeviren kimin çocuğu acep
Sanırım çok pis oyuna getirildim
Benim oğlan 2 gündür rahatsızdı. Bu sabah dedim hadi okula ayyy anne çok kötüyüm ben öksürüyorum hic halim yok, kalkamıyorum dedi göndermedim.
Servisi gidene kadar öylece yattı.
Şuan koltuk tepelerinde gezen, ortalığı savaş haline çeviren kimin çocuğu acep
Sanırım çok pis oyuna getirildim
Yaaaaa sen kimle aşık atıyon öyle,ayakta uyutur bunlar varyaa
Yarıyıl tatili başlayacak bu hafta ya pek ders yok yoksa yemezdimAhahahahhaha okula gitmek istemeyen bir adet canavar
çok doğruuuu
Aynen valla ablamYaaaaa sen kimle aşık atıyon öyle,ayakta uyutur bunlar varyaa
Oooo neler neler varya yeni nesil fena 8 yaşında benim oğlan nasıl bilmiş hepsiBunlar varya çok akıllı olmanın detaylarıayakta uyutur bizi..
Aynen valla ablam
Ders yok pek tatile girecekler
Oooo neler neler varya yeni nesil fena 8 yaşında benim oğlan nasıl bilmiş hepsi varya
Cok yoruldum banyoyla isim bitti sayilir. Odami temizlicem az dinlenip. Muzik acayim bari. Belki iyi gelir.Bende keyifsiz oluyom perim de muzik acinca duramam keyfim yerkne geliyor o zaman
Baliiim nabeeer??
Müzik candırCok yoruldum banyoyla isim bitti sayilir. Odami temizlicem az dinlenip. Muzik acayim bari. Belki iyi gelir.
Baliiim nabeeer??
Aynen abla ya oğlum genelde sakindir ama bugün coştu herhalde fazla enerji doluDerste yok zaten boşver kalsın evde hiç değilse di nlensin birazcık..
Daha bybişey değil birz daha büyüsün ne numaralar yapar.
Aynen abla ya oğlum genelde sakindir ama bugün coştu herhalde fazla enerji dolu
Benim kız fena bir görseniz anamm civelek ilgi delisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?