- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.881
Mutlu aksamlar canim
Anammmmm canım dikkat etsene kendine yaaa ahahahah Bend e düşsem bile canımın acısına değil etrafa bakarimSağol canimm :** kiz dun misafirlik de cay servisine yardim ettim tepsi elimdeydi kocaman tepsi baklava tepsisi gibi hizlica girdim mutfağa o an da patt bayaği kivrandim ama ses etmedim kimseye :))
Sana da canım.hoşgeldin :)
Geçmiş olsun canım ya :*Sağol canimm :** kiz dun misafirlik de cay servisine yardim ettim tepsi elimdeydi kocaman tepsi baklava tepsisi gibi hizlica girdim mutfağa o an da patt bayaği kivrandim ama ses etmedim kimseye :))
Ahahahah ayni ben canim anlik oluyor böyle şeyler o yüzden cok carparim sakar değilim :))Anammmmm canım dikkat etsene kendine yaaa ahahahah Bend e düşsem bile canımın acısına değil etrafa bakarim
Periciik :* sana da canım,hoşgeldin :)
Sağol minnakimm:***Geçmiş olsun canım ya :*
Bende değilim ama bazen elim.ayagim.tutmuyor ahahahahhaAhahahah ayni ben canim anlik oluyor böyle şeyler o yüzden cok carparim sakar değilim :))
O zaman dansBende değilim ama bazen elim.ayagim.tutmuyor ahahahahha
kötü günlerimiz geçecek arkadasim zaman sadeceSende sağol kötü gün arkadaşım
Siyahli mavili benim o zaman eline sağlik meleğim ❤❤❤Eki Görüntüle 2095639 içerde boş durmadım,@DenizinYosunKokusu nun boncukları çekmeceden bulup,hepinize yaptım
İyi günlerde kullan tatlım beniim ❤ Dr gitmemişsin ,dün öyle okudum sankiSiyahli mavili benim o zaman eline sağlik meleğim ❤❤❤
İnshallah canım,biz birlik olalım yeterkötü günlerimiz geçecek arkadasim zaman sadece
Evet gidemedim randevumu baskasina vermisler sinirlendim bendeİyi günlerde kullan tatlım beniim ❤ Dr gitmemişsin ,dün öyle okudum sanki
Aa ne saçma işEvet gidemedim randevumu baskasina vermisler sinirlendim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?