- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.961
Dövmeye nolmuş kiEnse altında ya dövme o yüzden yoksa severim castimi piiizimi
Neden vuracaksin dedi tripli bende ense altında ya dövme dedimDövmeye nolmuş ki
Hayırlı geceler hoşgeldinHayırlı geceler
Hayırlı geceler hoşgeldin
Hoşgeldin cnm buradayız napalim iyidir şükür sen nasılsınHoşbulduk canım napıyorsunuz
Hoşgeldin cnm buradayız napalim iyidir şükür sen nasılsın
Ev şuan sessiz hiç olmadığı kadar çocuklar uykuda ben kk da eşim iste hayat şimdilik bana güzel :)İyi bende film izliyordum tvde sen reklama girdi
Ev şuan sessiz hiç olmadığı kadar çocuklar uykuda ben kk da eşim iste hayat şimdilik bana güzel :)
AynenOh mis :)))
Yok olsun.izni verdim gttiCokk tesekkür ama yüz verme bence tavsiye edilmez annem tarafindan
Ben bayılırım dövmeye ama yassahDövmeye nolmuş ki
Kurbağn olsun sanaBen bazen eşimi korkutup video ya alıyorum adam saklabana döndü sayemde esimi anlatırım şöyle böyle diye
Şimdi farkettim benle de yaşanmaz beee ne zor insanım
Ben dışardan çok resmi takilirim ama gel birde eşime sor çok şaka yaparım bazen diyor senle kustuk mu çok iyi oluyor şaka yapıp bulasmiyorsunKurbağn olsun sana
Ufak tefek cinayetler miBenim film bitti ya
E suratsız otursan daha mı iyiymiş ?Ben dışardan çok resmi takilirim ama gel birde eşime sor çok şaka yaparım bazen diyor senle kustuk mu çok iyi oluyor şaka yapıp bulasmiyorsun
Demi ama dışarda başkasına el ense yapamam ne gün için evlendik iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta dedik dimi amaE suratsız otursan daha mı iyiymiş ?
Ufak tefek cinayetler mi
Niye yassahh , kime göre?Ben bayılırım dövmeye ama yassah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?