- 8 Nisan 2017
- 57.295
- 307.609
- 698
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #73.941
Profilini gördükçe bugün cuma enseni kapa deyipp Şırrraaaakk diye vurasim geliyorAynen canim mobil veri kullaniyorum.
Yarin wifi bağlatacaz biz de bugün geleceklerdi duymamisim teliWi-fi ile iyi oluyor,mobil ile pek değil. Sabahtan elektrik yok diye mobil ile girdim. WhatsApp bile çalışmadı. Kç mesaj gelmiş
HahahhaProfilini gördükçe bugün cuma enseni kapa deyipp Şırrraaaakk diye vurasim geliyor
Her zaman olmuyor canım ara ara oluyor.Aynen canim mobil veri kullaniyorum.
Profilini gördükçe bugün cuma enseni kapa deyipp Şırrraaaakk diye vurasim geliyor
Bian telefon da sistem güncellemesi var heralde dedim ama yok kac saattir ayni :SHer zaman olmuyor canım ara ara oluyor.
Ense altında ya dövme o yüzden yoksa severim castimi piiizimi
Ayyy niye çok merak ettim
Deli ya buProfilini gördükçe bugün cuma enseni kapa deyipp Şırrraaaakk diye vurasim geliyor
O da kötü yaa nasıl karşılıyor telefon.Bian telefon da sistem güncellemesi var heralde dedim ama yok kac saattir ayni :S
Sana kıyamam ben onca dövülecek kişi varken sevdiklerime ni ye kiyayimHahahhagell vuyyy o zamann relaxx
Allahım simdi fark ettimEnse altında ya dövme o yüzden yoksa severim castimi piiizimi
Yazarken kendi kendimle kikirdeyerek güldüm bazen eşime de yapıyorum iyi olmuyorDeli ya bu
Yazarken kendi kendimle kikirdeyerek güldüm bazen eşime de yapıyorum iyi olmuyor
Yok canim o kiyma mi olur hafifce bi şaplatan sadece dimiSana kıyamam ben onca dövülecek kişi varken sevdiklerime ni ye kiyayim
Süperdi ama
Gece gece güldürdü
Yazarken kendi kendimle kikirdeyerek güldüm bazen eşime de yapıyorum iyi olmuyor
Aynen canim telefonu yoksa yeni formatladim hersey güncelO da kötü yaa nasıl karşılıyor telefon.
O değil ne zaman önemli bir konu olsa o zaman kasılıyor girmiyor sayfaya
Ben bazen eşimi korkutup video ya alıyorum adam saklabana döndü sayemde esimi anlatırım şöyle böyle diyeahaha aynen
Cokk tesekkür ama yüz verme bence tavsiye edilmez annem tarafindanSana her şey serbest ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?