- 22 Nisan 2015
- 19.196
- 116.768
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.021
Ateşimiz her daim yanıyor obamızda canım :) birimiz yoksak,diğerimiz devralıyor :)
MasallahBende çok şükür şekerim
Anneannem bende onunla ilgileniyorum
88 yaşında =)
Evet ya çok yordu beni =/
Masallah
Biraz dinlenirsin canim napcan yapmasan olmuyor ki :/
Amiinn canimmAynen canım yeni uzandım işte
=)
Allah daha şiddetli ev kazalarından korusun
Sağol canım :))En guzeli akabam
=)
Niye ki ?Yarina pc bağlancak ben daha pcyi ve masayi kurmadim erken gelirseler bir de napcasam :S
Hic bisi canim istemiyor
Net bağlanacak canim pc masasini komple parçalara ayirmistik önceden şimdi sil baştan tekrar montelemek gerekiyor ama parcalari eksik :/Niye ki ?
Yaparsın canım benim yavaştanNet bağlanacak canim pc masasini komple parçalara ayirmistik önceden şimdi sil baştan tekrar montelemek gerekiyor ama parcalari eksik :/
Orta sehpaya kurarim yapacak birsey yok kursam eksik parçalar yüzünden sabit durmayacak en iyisi kalsin öyle :)Yaparsın canım benim yavaştaneksikler de tamamlanır yakında
O da doğruOrta sehpaya kurarim yapacak birsey yok kursam eksik parçalar yüzünden sabit durmayacak en iyisi kalsin öyle :)
Sen uyumayi mi unuttun akabam ben gibi yine :)O da doğru
Nöbetçiyim canım yine :) En son kahvaltıyı hazırlar,öyle çıkarımSen uyumayi mi unuttun akabam ben gibi yine :)
Evet kahvalti olmazsa olmaz :)))Nöbetçiyim canım yine :) En son kahvaltıyı hazırlar,öyle çıkarım
Ben 9da yollanmışım,o da o saatlerdedir ,yarın akşama varmadan gelir insBugün kaç gibi gelir ki :/ince bilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?