- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.061
Vavvvb tuzsuzum karşılama komitesi süpermiş
Hemen de geldiğini görmüs yaa :))
Kenara çekilin vecihi geliyor:)))Nöbetçi kule iş basında iniş izni verildi benim çadıra doğru gel tamammmmm
Dün görmedin mi dansöz çıkarıcam dedim çıkardım da size şarkı çaldım havai fişek patlattım sana da yapacaktım yalnız başım ağrıyor o naleti rüyamda gördüm bu gece bugün akşama başım agrirVavvvb tuzsuzum karşılama komitesi süpermiş
Hosbuldum canım ❤❤Hemen de geldiğini görmüs yaa :))
Zarifim hoş geldin :*
Görmez olurmuyum :) 2 gündür casper misali dolaşıyorum sitede:)Dün görmedin mi dansöz çıkarıcam dedim çıkardım da size şarkı çaldım havai fişek patlattım sana da yapacaktım yalnız başım ağrıyor o naleti rüyamda gördüm bu gece bugün akşama başım agrir
Ahahahahah hayaletim benimGörmez olurmuyum :) 2 gündür casper misali dolaşıyorum sitede:)
Ahahahahha kız kral çadırımda gözü var herkeşin bak yıkma çadırımi rezili rüsva olurum herkeseKenara çekilin vecihi geliyor:)))
Hoşgeldiniz iyiyiz sizler nasilsinizz :*Sitemizin güzel hanımları nasılsınız. Öptüm hepinizi.
ince bilek nereye gitti mesajlarında bişey yok
Yaaaaa nasıl unuturum seni
Ziyaretçi sayısından da anlaşılıyor zati kızlar seviliyorsuniz :*
Akaba ve ince bilek gitmişler canim
Hayır ne oluyor yani
Kimse gibi hakaret etmiyoruz laf göndermiyoruz bisey yapmiyoruz
Biz sustukca artıyor
Edebli edebinden susarmis.diyorum
Canlarımsınız Zarifim
Akabam
Hadi kızlar obamıza kasvet yakışmaz
Sohbetimiz daim olsun
Akabam incem cok seviliyorsunuz cok♥♥♥
Akaba ince bilek zarifim.. sizi bekliyoruz özleyerek..
Triplinin dediği gibi konuşmayalım canlarım bu konuyu. Biz gittiğimizde nasıl yaptıysanız öyle yapalım olur mu..
Sağol ablacım,oba da yiicez akşama, @tuzsuz_ruh ta içecekleri ayarlayacak
Yapıyorum bebişim,3 sini yaptım,yeter mi
Sabaha da özel kahvaltı hazırlarızAkaba m ve ince bilek imizin gelişi için
Rica ederim ne demek sen hep burda ol hiç gitme zarifim❤❤❤Arada atladığım olmuşsa kusuruma bakmayın.. çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı.
Ahahahahah hayaletim benim
tamam yanına indim zatenAhahahahha kız kral çadırımda gözü var herkeşin bak yıkma çadırımi rezili rüsva olurum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?