- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.361
Hadi ordan,sana sorcam de. Ben arkadaşlarımla konuşcam .ba na ne ,deAhahahhaha evettt telefonu bırak elinden yapistiiii artık yapıştı diyor
Ama askimmmmm diyommm tamam az daha geliyom diyom sonra bi bakıyom horluyo ahhzhahahahsHadi ordan,sana sorcam de. Ben arkadaşlarımla konuşcam .ba na ne ,deama içinden ahaha
Ay süper yaaAma askimmmmm diyommm tamam az daha geliyom diyom sonra bi bakıyom horluyo ahhzhahahahs
Kız dışımdan dermiyim hic
Bazen de uyumuyo misal dün akşam uyumadı bıraktım yattım bende en sonAy süper yaaiyi uyuyor bari ahaha ,inadına beklese
Taktik yapmışBazen de uyumuyo misal dün akşam uyumadı bıraktım yattım bende en son
Yok kizzz taktik basmaz onun kafasi ahahahhahaTaktik yapmış#direndussuz
Ne kaççam beedenizi öldürürce sevdim gaçti
AhahaYok kizzz taktik basmaz onun kafasi ahahahhaha
Giciklasiyor bazen
O zaman bu defa gözlerini oyarca yada kafanı koparirca seveyim olarmiNe kaççam beeaha da burdayım,senin yemeklerden sonra bir de bize yapiim didim
Ahahahahhaha etmez kiAhahabu gece azad et beniii de
Ahahahahhaha etmez kikeşke etse
Benimki de,ne o,yine bakıp telefona gülmeye başladın,hayrola,diyor,ben de,kızlar komik bir şey atmışlar da diyorum,ben sizi kastediyorum,o kardeşler whatsapını anlıyorAhahahhaha evettt telefonu bırak elinden yapistiiii artık yapıştı diyor
Olsun işte,sarılın sıkı sıkı,şeytanlar uzak olsunAhahahahhaha etmez kikeşke etse
AhahaBenimki de,ne o,yine bakıp telefona gülmeye başladın,hayrola,diyor,ben de,kızlar komik bir şey atmışlar da diyorum,ben sizi kastediyorum,o kardeşler whatsapını anlıyor
Cokk aminnnnnnno zaman ins erken uyur
Amin,Allah herkesin yuvasını korusunOlsun işte,sarılın sıkı sıkı,şeytanlar uzak olsun
AhahahahhahahaBenimki de,ne o,yine bakıp telefona gülmeye başladın,hayrola,diyor,ben de,kızlar komik bir şey atmışlar da diyorum,ben sizi kastediyorum,o kardeşler whatsapını anlıyor
Olsun işte,sarılın sıkı sıkı,şeytanlar uzak olsun
Benimki de,ne o,yine bakıp telefona gülmeye başladın,hayrola,diyor,ben de,kızlar komik bir şey atmışlar da diyorum,ben sizi kastediyorum,o kardeşler whatsapını anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?