- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.381
Ahahahahhahahanapalim bizimde özelimiz var ya
Buradan bazı şeyler anlatıyorum ama,genel olarak netten bulmuş gibi,çünki o da,bende girmeyeceğiz aslında sosyal mecraya,çocukları engelleyemiyorum,onlar da kısıtlı kullanıyor,örnek olacağız ya,diyemiyorum böyle bir şey burası diyeHahahahaha yiyor yani aman yesin boşver
Buradan bazı şeyler anlatıyorum ama,genel olarak netten bulmuş gibi,çünki o da,bende girmeyeceğiz aslında sosyal mecraya,çocukları engelleyemiyorum,onlar da kısıtlı kullanıyor,örnek olacağız ya,diyemiyorum böyle bir şey burası diye
Amin cancağızımHepimize
Buradan bazı şeyler anlatıyorum ama,genel olarak netten bulmuş gibi,çünki o da,bende girmeyeceğiz aslında sosyal mecraya,çocukları engelleyemiyorum,onlar da kısıtlı kullanıyor,örnek olacağız ya,diyemiyorum böyle bir şey burası diye
Abla sende miGenede çok bişi bilmesin sonra ayarları bozuluyor bunların
Abla sende mi
Genede çok bişi bilmesin sonra ayarları bozuluyor bunların
Benimkide çok gıcık akşam put gibi oturup basında bekleyim istiyorBenim biliyor sıkıntı yok bende,akşamları olmuyorum sadece biraz gıcık oluyor ona
Benimkide çok gıcık akşam put gibi oturup basında bekleyim istiyor
Aynı bende öyle abla telefonu elime aldığımda akşam hemen bakıyor bana kötü kötüÖnceden her akşam girerdim sonra pek istemedi bende hiç üstelemedim bunu..
Bazen arada geliyorum gerçi çok kalmıyorum..
Zaten tüm gün buradayım nerdeyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?