- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.781
Aynen öyle dedi. Ne yazılıysa o.sebepsiz gitmiyor kimse. Bi zamanlar bir Akaba vardı diye anın beni yeter :)Öyle mi dedi doktor Allah korusun kız
Öyle dime yaaaAynen öyle dedi. Ne yazılıysa o.sebepsiz gitmiyor kimse. Bi zamanlar bir Akaba vardı diye anın beni yeter :)
Ben hazırlıklıyım her daimÖyle dime yaaa
Daha genciz ins vardır daha ömrümüzBen hazırlıklıyım her daimoy canım benim,olmaz inshallah bir şey. Allah'a emanetiz
Amin minikim sağol ❤ sen de Allah'a emanet ol. İyi yolculuklarDaha genciz ins vardır daha ömrümüz
Allah şifa versin ins
Ben kaçıyorum akabam Allah a emanet ol öptüm hepinizi tüm oba seviyorum sözleri Allah a emanet olun
Canım uyumaya niyetim yoktu ama siteye giremedim. Sayfaya ulaşılamıyor dedi hep. Kaynatmışsınız yine.ince bilek zarifim Uyudun mu?
Insallah o guzel gunleride gorurum amin.. Allah her isteyene versinAllah'ım sağlık versin de senin bedeninden kopup ilk kez agladiginda ondan gözünü alamiyorsun ve ağzın resmen kulaklarına varıyor
Saol bebisim hepimize insallahCanım bende seni özledim
İyi olmana çok sevindim.
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah
Sağol canimm allah razı olsun♥Canım uyumaya niyetim yoktu ama siteye giremedim. Sayfaya ulaşılamıyor dedi hep. Kaynatmışsınız yine.
KaPrisLiPazen
Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin yavruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?