- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.821
Aynen zıp zıp yapacaksınŞimdi nasıl iyyimi..
Tavana sıçrayacam demi
Ahahahah yok ayol o kadan değil hergun bir kasıktan fazla yersen 3. Gün etki etmeye başlıyor amaSonraaaa
Ahahahah yok ayol o kadan değil hergun bir kasıktan fazla yersen 3. Gün etki etmeye başlıyor ama
Yersek dedin beraber yerseniz enişteyle bişeycik olmaz ahahahhahahaBir kavonuzu yersek
Yersek dedin beraber yerseniz enişteyle bişeycik olmaz ahahahhahaha
Siz en iyisi beraber yiyinYesem diyecektim aslında yanlış didimmm ahahahahaha
Ona gerek yok
Gule güleBen kaçtım hastaneye gidecem yine görüşürüz
Günaydın pericimmmmm
Bebekli seyler cikiyor onume bu bir mesaj mi bilemedim.. Evlenme zamanim geldi galiba.Günaydın pericimmmmmne datlu bir bebek bu
Kaç yaşındasın canım sen evlen tabi subliminal mesaj olmasin buBebekli seyler cikiyor onume bu bir mesaj mi bilemedim.. Evlenme zamanim geldi galiba.cok tatli cidden.. ^_^
Amin ablam insallah saglikla kucagimiza aliriz :)) bizim icinde zor surekli sagliklimi diye dusunuyoruzÇaylarda hazırrrr sperrrr
Süperrrrrr..
Hayırlı doğumların olsun,kızımla yakın tarihlerriniz oda temmuzda olacak.
Günaydınlarrrr mesir macunu haaaaa
Günaydınlar
Günaydınlar çok geçmişolsun ..
23 olacagim NisandaKaç yaşındasın canım sen evlen tabi subliminal mesaj olmasin bu
Abowwwww abla di banaa23 olacagim Nisandavakit geldi galiba ruhum.
Canimmm nasilsin bebik nasılAmin ablam insallah saglikla kucagimiza aliriz :)) bizim icinde zor surekli sagliklimi diye dusunuyoruz
Öksürüğü azaldı biraz abla ama onun dışında ayniŞimdi nasıl iyyimi..
Tavana sıçrayacam demi
Kullanıyorum canim bide evde sabah actim bi saat falan odasındaHava kullanmıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?