- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #75.001
Wifi bağlandıği halde modemin şifresini girmeye erinen benden baska kim var acaba mobilden zorunan girmeye habire çalisanModem düzeltip geleyim :*
Onada karar vermedim henüzKime tripleniyosun peki ? :)
abisini bende:)Pek severim bu oğlanı ben
Çöl var mi orda?Yağmur falan yok burda hiç,rüzgar çok var. Getirecek bir şeyler kesin
Var ama yakın değil bize. Varmış yani. Zaten yeşillik yok denecek kadar azÇöl var mi orda?
İkisi de ayrı tatlıOnada karar vermedim henüzgeçti zaten
abisini bende:)
Triplimizin evlilik yıl dönümüymüş :) o o yüzden yoktur. Diğer kızlar gelir yavaştanKimsecikler yok durgunluk hat safha da @M e g desen hiç yok
:) yakında değilse rüzgar etkilemez o zaman yakin olan yerde bir tanidiğim çalisiyordu kumlar hep sert çarptiği için eline yüzüne rüzgar da muhakkak kamuflaj edermiş kendiniVar ama yakın değil bize. Varmış yani. Zaten yeşillik yok denecek kadar az
Heee nice yillari olur insallah :)Triplimizin evlilik yıl dönümüymüş :) o o yüzden yoktur. Diğer kızlar gelir yavaştan
AhahaWifi bağlandıği halde modemin şifresini girmeye erinen benden baska kim var acaba mobilden zorunan girmeye habire çalisan
Nasıl ?Bak şimdi kimse nasil yok bi söylermisiniz????
Aminn inshallah :)Heee nice yillari olur insallah :)
Be
Benim gibi.
Yok ama arada toz bulutu oluyor,böyle çamur gibi:) yakında değilse rüzgar etkilemez o zaman yakin olan yerde bir tanidiğim çalisiyordu kumlar hep sert çarptiği için eline yüzüne rüzgar da muhakkak kamuflaj edermiş kendini
Kendi kendine birak doktor öyle söylediNasıl ?
Gelecen mi ordan bu tarafa hiç?Yok ama arada toz bulutu oluyor,böyle çamur gibidışarıya çıkılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?