- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #75.021
Bende kendi kendime kaldım juuust,elektrikler geldi ama ne mesaj beğenibiliyorum,ne alıntı yapılıyor,bu olacakmı bakayım,kaçıncıya tıklıyorum,gitmiyorKendi kendime konusuyum azcik :))
İyidir nolsuneee napiyosunuz
Geldi şimdiii Deniz'imBende kendi kendime kaldım juuust,elektrikler geldi ama ne mesaj beğenibiliyorum,ne alıntı yapılıyor,bu olacakmı bakayım,kaçıncıya tıklıyorum,gitmiyor
Şu mahkeme bi bitsin ,inshallah ordayızGelecen mi ordan bu tarafa hiç?
Canim bi servisi arasana belki düzeltirler:/Bende kendi kendime kaldım juuust,elektrikler geldi ama ne mesaj beğenibiliyorum,ne alıntı yapılıyor,bu olacakmı bakayım,kaçıncıya tıklıyorum,gitmiyor
Klübe hoşgeldinkendi halimde takilirim işte aha da böyle
Bende iyi dukan birası yaptım kendime onu iciyomİyidir nolsungeldim iki lafın belini kıralım diye sen nasılsın ?
Insallah canimmŞu mahkeme bi bitsin ,inshallah ordayız
Nohutlu ayran gibi mi neymiş :SBende iyi dukan birası yaptım kendime onu iciyom
Amiin tatlımInsallah canimm
O ne ?Bende iyi dukan birası yaptım kendime onu iciyom
Ahahahhahah yok canım zayfliyorum ben ondan yardımcı eleman yani yeşil çayı demeyip içine maden suyu limon katıyorsun renginden dolayı oluyor sana dukan birasiNohutlu ayran gibi mi neymiş :S
Hoşbuldumm sipermennKlübe hoşgeldin
Yeşil çay yok ev de tadini da bilmem hiç ama bi deneyim sibeyy göbüş gitsinmAhahahhahah yok canım zayfliyorum ben ondan yardımcı eleman yani yeşil çayı demeyip içine maden suyu limon katıyorsun renginden dolayı oluyor sana dukan birasi
HihihiHoşbuldumm sipermenn
Ben kahveciyim.Ahahahhahah yok canım zayfliyorum ben ondan yardımcı eleman yani yeşil çayı demeyip içine maden suyu limon katıyorsun renginden dolayı oluyor sana dukan birasi
Spor yap gider az da dikkat edersen bu güzel ödem atiyorYeşil çay yok ev de tadini da bilmem hiç ama bi deneyim sibeyy göbüş gitsinm
Ben kahveciyim.
Yasak mı ? Sevmiyor musun ?içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?