- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #75.681
:*sağol canım benim
Kızlar ben yatıyorum erken kalkicam Allah'a emanet olunsohbete katılamadım kusuruma bakmayın emi
akaba sana attığım yaraların fotosu duruyorsa mege atar mısın?
giremicem telden anlar bence
Mesac attım sana :)Allah rahatlık versin Hanifecim
Hı ne?
bakabildin mi canım fotoya? onun gibi vüdumun her yerine dağıldı artıkAllah rahatlık versin Hanifecim
Hı ne?
Kedi tırmığı diye bir hastalık. var da bu gördüklerim mantara benziyor. Kedilerden geçmez ki.. Eczaneden bir mantar için merhem alsan geçecek bence.. @JustPeaceMesac attım sana :)
Ne fenaEki Görüntüle 2097508
Eki Görüntüle 2097509
Bunlar kedi tırmığı hastalığı. Nadiren bazı bünyelerde görülebilir.
Seninkiler benziyor mu bunlara?
eczaneden aldım merhem , doktorun verdiğini almadım bugün yazdı canımKedi tırmığı diye bir hastalık. var da bu gördüklerim mantara benziyor. Kedilerden geçmez ki.. Eczaneden bir mantar için merhem alsan geçecek bence.. @JustPeace
Öyleler..Ne fena
bunlar gibi değil canım bacağımda ki daha değişik ama komple her yerime geçmiş :/Eki Görüntüle 2097508
Eki Görüntüle 2097509
Bunlar kedi tırmığı hastalığı. Nadiren bazı bünyelerde görülebilir.
Seninkiler benziyor mu bunlara?
Benzemiyor demi bu fotodaki yaralara. Ben benzetemedim..eczaneden aldım merhem , doktorun verdiğini almadım bugün yazdı canım
Ne merhemi vermişti eczacı?bunlar gibi değil canım bacağımda ki daha değişik ama komple her yerime geçmiş :/
yok bunlar daha fena bende ki kuru kuruBenzemiyor demi bu fotodaki yaralara. Ben benzetemedim..
o lekeler için yan etkisidir bi ilacın diye verdi ama doktor hayvanlardan geçmiştir diyor :/Ne merhemi vermişti eczacı?
Ya dediğim hastalıktan başka ne hastalık geçer ki kedilerden.. Geçmez yani..o lekeler için yan etkisidir bi ilacın diye verdi ama doktor hayvanlardan geçmiştir diyor :/
mantar gibi değişik bişey dedi ama kan tahlili yapmadı ne alakaysa :/ baska doktora gitcem inanmadım çünkü hiç benzetemedim bu tür resimlere bakıncaYa dediğim hastalıktan başka ne hastalığı geçer ki kedilerden.. Geçmez yani..
İns geçer canım hemenyok bunlar daha fena bende ki kuru kuru
Mantar gibi geldi bana da.. Ama tüm vücuduna yayılmış diyosun..mantar gibi değişik bişey dedi ama kan tahlili yapmadı ne alakaysa :/ baska doktora gitcem inanmadım çünkü hiç benzetemedim bu tür resimlere bakınca
inşallah canımmİns geçer canım hemen
❤inşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?