- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #75.701
tamam megliçem haber ederim benim kedi kaşınmıyor , yarası yok yani bu dedikleri geçmesi için kedimin de kaşınması gerekir baktım bayağı kediler yara için de :SMantar gibi geldi bana da.. Ama tüm vücuduna yayılmış diyosun..
Geçmiş olsun
Bilemedim merak da ettim.. Haber ver bana da Cast canım..
Bildiğim kadarıyla,kaşınma yok o hastalıkta. Tırmıktan geçiyor..tamam megliçem haber ederim benim kedi kaşınmıyor , yarası yok yani bu dedikleri geçmesi için kedimin de kaşınması gerekir baktım bayağı kediler yara için de :S
benim sadece üst karın ve bacak kaşınıyor eldeki kaşınmıyor :/Bildiğim kadarıyla,kaşınma yok o hastalıkta. Tırmıktan geçiyor..
ben burdayım canım :)Gittiniz mi kızlar ?
Tamam canım,çıkacaktım bende kimse yok diye. Haber vereyim dedim :)ben burdayım canım :)
uyuyacak mısın canım?Tamam canım,çıkacaktım bende kimse yok diye. Haber vereyim dedim :)
Yok canım uyumam daha,ev turu atarım bacağım uyuşmasın. Biraz gözlerim dinlensin,gelirim yine :)uyuyacak mısın canım?
tamam canım :*Yok canım uyumam daha,ev turu atarım bacağım uyuşmasın. Biraz gözlerim dinlensin,gelirim yine :)
Yok mantar kaşınabilir de.. Kedim kaşınmıyor demişsin ya..benim sadece üst karın ve bacak kaşınıyor eldeki kaşınmıyor :/
anladım canım inşallah geçer ya valla iz kalırsa çok çirkin duruyor :/ yara bandı sulandırıyorYok mantar kaşınabilir de.. Kedim kaşınmıyor demişsin ya..
Günaydın Akabam,ellerine sağlıkGünaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?