Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hani bir selam beklersiniz ya uzaklardan Kimden olursa olsun unutulmamışım dersiniz ya O selam size olsun.Günaydın.

Yafru kurtlar uzun bi aradan sonra merhaba. Kaprisli Pazen neden gitti bilginiz var mı çok çok üzüldüm bi veda bile etmedi bana
Ona ben de üzüldüm,erkek olduğunu düşünen ve düşündürtenler vardı,.Bazıları telefon numarasını vermeyene,resimlerini atmayana erkek üye gözüyle bakıyor.Halbuki buna kimse mecbur değil.Herkesin kendisini tek ispatlaması gereken yer mune ve kazendir.Pazen de bunu ispatladı.Döner ya da dönmez bilemem,ama ben ona inanıyorum.Birden bire gidişine ne sebep oldu bilmiyorum.
Ama bilsin ki dönerse seviniriz...

bende vermek istemem telefon. Ne alakası var insanlara bak telefon no verilmiyor foto atılmıyor diye erkek mi olunuyor şaka gibiler ya

Keşke hep çocuk kalsaydık da, en büyük yaramız dizimizdeki yara olsaydı. Cemal Süreya

Dostlukların tükenmediği, sevgilerin ölmediği, gözyaşlarının akmadığı, gülücüklerin bitmediği en güzel akşamlar sizlerin olsun.

Bir Tutam Sevgi Bir Tutam Dostluk     Bir Tutam Mutluluk  Bırakıyorum Yüreğinize       Hep Mutlu Olmanız Dileğimle

Mutlu Pazarlar Hayatta 3 şeyden vazgeçmeyin; sevmekten gülümsemekten ve hayallerinizden...

Her pazar birlikte çay keyfi yaptığınız sevdikleriniz olsun... Varsın çayınız soğusun, Sohbetiniz sıcak olsun... Mutlu Pazarlar

Yafru kurtlar uzun bi aradan sonra merhaba. Kaprisli Pazen neden gitti bilginiz var mı çok çok üzüldüm bi veda bile etmedi bana
sen iyi ki varsin canimm
❤geldim
denizim geldim❤

bende vermek istemem telefon. Ne alakası var insanlara bak telefon no verilmiyor foto atılmıyor diye erkek mi olunuyor şaka gibiler ya

gülün güzeli baharda çiçek verendir. İnsanın güzeli umulmadık anda selam gönderendir Gül kadar özel insana selam olsun Cumamız mübarek olsun

Yeni bir hafta, yeni bir gün, yeni bir pazartesi, yep yeni umutlar getirsin inşallah. Şans ve mutluluk hep yanı başınızda olsun.

Kalbinize Dokunana,
Hayatınıza Anlam Katana,
Hüznünüze Ortak Olana,
Umudunuzu Kırmayana
"İyi Ki Var" Dediğimiz tüm dostlara, İyi Geceler Tatlı Rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…