- 28 Ocak 2009
- 34.582
- 58.380
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #75.981
Ona ben de üzüldüm,erkek olduğunu düşünen ve düşündürtenler vardı,.Bazıları telefon numarasını vermeyene,resimlerini atmayana erkek üye gözüyle bakıyor.Halbuki buna kimse mecbur değil.Herkesin kendisini tek ispatlaması gereken yer mune ve kazendir.Pazen de bunu ispatladı.Döner ya da dönmez bilemem,ama ben ona inanıyorum.Birden bire gidişine ne sebep oldu bilmiyorum.Yafru kurtlar uzun bi aradan sonra merhaba. Kaprisli Pazen neden gitti bilginiz var mı çok çok üzüldümbi veda bile etmedi bana
bende vermek istemem telefon. Ne alakası var insanlara bak telefon no verilmiyor foto atılmıyor diye erkek mi olunuyor şaka gibiler yaOna ben de üzüldüm,erkek olduğunu düşünen ve düşündürtenler vardı,.Bazıları telefon numarasını vermeyene,resimlerini atmayana erkek üye gözüyle bakıyor.Halbuki buna kimse mecbur değil.Herkesin kendisini tek ispatlaması gereken yer mune ve kazendir.Pazen de bunu ispatladı.Döner ya da dönmez bilemem,ama ben ona inanıyorum.Birden bire gidişine ne sebep oldu bilmiyorum.
Ama bilsin ki dönerse seviniriz...
sen iyi ki varsin canimmYafru kurtlar uzun bi aradan sonra merhaba. Kaprisli Pazen neden gitti bilginiz var mı çok çok üzüldümbi veda bile etmedi bana
denizim geldim❤Ona ben de üzüldüm,erkek olduğunu düşünen ve düşündürtenler vardı,.Bazıları telefon numarasını vermeyene,resimlerini atmayana erkek üye gözüyle bakıyor.Halbuki buna kimse mecbur değil.Herkesin kendisini tek ispatlaması gereken yer mune ve kazendir.Pazen de bunu ispatladı.Döner ya da dönmez bilemem,ama ben ona inanıyorum.Birden bire gidişine ne sebep oldu bilmiyorum.
Ama bilsin ki dönerse seviniriz...
bende vermek istemem telefon. Ne alakası var insanlara bak telefon no verilmiyor foto atılmıyor diye erkek mi olunuyor şaka gibiler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?