- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #76.021
Evet canım geçen yıl ramazan ayıydi2yine ben yeni katılmıştım hareketliydi epey Sonra nolduysa oldu dağıldı herkesÇok güzel yerdi :) bı zamanlar herkes dağıldı gitti ıssız kaldı Bulca hareket kattı :)
Hiç sorma ya tooikleri gorunce üzülüyorum bakıyorum aradada
Evet ya ne keyifliydi burasiHiç sorma ya tooikleri gorunce üzülüyorum bakıyorum aradada
Evet Allaha sukur az kaldi ama sneinde cok degil :) bebegin sagligi iyi demiAz n kalmış seninde kuzum
Halen sağlık problemi var canım aldir demişlerdi devam ediyor dogmadnan bişi demiyorum muhtemelem dogar dogmaz hastanede kalırEvet Allaha sukur az kaldi ama sneinde cok degil :) bebegin sagligi iyi demi
Insallah saglikla dogar canim Rabbim buyuk derdi veren dermanida verecektitHalen sağlık problemi var canım aldir demişlerdi devam ediyor dogmadnan bişi demiyorum muhtemelem dogar dogmaz hastanede kalır
Çok konuştuğum topik arkadaslari var bir muttetten sonra gidiyorlar biri gidip biri geliyorEvet ya ne keyifliydi burasi
Insaniz dert bitmiyorki bende evdeyim diye bakabiliyorum isteyken hamilelikle beraber hic halim olmuyor erkenden uyuyordumÇok konuştuğum topik arkadaslari var bir muttetten sonra gidiyorlar biri gidip biri geliyor
Bende tel bozuldu arada musait olursam aynen bitmiyor insan oğlu derler hayirlara gitsin sonujuz.Insaniz dert bitmiyorki bende evdeyim diye bakabiliyorum isteyken hamilelikle beraber hic halim olmuyor erkenden uyuyordum
Am8n insallah canim belki topikte yazismamiz ise yarar gelirkerBende tel bozuldu arada musait olursam aynen bitmiyor insan oğlu derler hayirlara gitsin sonujuz.
insallah canim akaba incebilek deniz bekliyoruz onlariAm8n insallah canim belki topikte yazismamiz ise yarar gelirker
Akaba komple siteyi birakti galibainsallah canim akaba incebilek deniz bekliyoruz onlari
Bir zamanlar çok eğlenceli çok neşeliydi burası. Görünce bi garip oluyorum kuzum ya.
Evet aynen zaten bizim tayfanin hepsi sessizBir zamanlar çok eğlenceli çok neşeliydi burası. Görünce bi garip oluyorum kuzum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?