- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #8.321
Bende seni cok seviyorum ve melegim diye bu yizden diyorum sen en yardimsever insansin
Hemen baslayim örmeye 3 seneye adrese teslim kargo beleş
Obabaşımmmm benim netim yok son 30 mbOhh sefan olsun o zaman,keyfini sür
9 ocak şafak diyelim ama geceleri 12den sonra var sabah 6ya kadar
Estafurullah canım benim. Teşekkür ederim.
Bende seni cok seviyorum ve melegim diye bu yizden diyorum sen en yardimsever insansin
öyle deme canımcım, bu konuda belki yetersiziz ama emin ol Turkiye'den her anlamda daha eksik olupta AB'de olan ülkeler var.@koremanya bilmiyordum yurtdışında olduğunu. Doğru haklısın,Avrupa da sokak kedisi köpeği yoktur. Ingilterede yaşadım ben,biliyorum. Şehir merkezinin dışında 5 yıldızlı otel konforunda barındırılıyor onlar. Bi de AB AB diyorlar. AB alır mı bizi,sırf bu konuda bile sınıfta kaldık biz!
Evet megin kedisi var benimde kedim ve kuslarim varöyle deme canımcım, bu konuda belki yetersiziz ama emin ol Turkiye'den her anlamda daha eksik olupta AB'de olan ülkeler var.
Ev hayvanın var mı senin?
Bizim bi komşumuz var kedisinin adı Gilbert. Her görmemde kediyi mıncırırım. Kadına çok gülüyorum. Sürekli sordugu soru sen kediden korkarmısın? Korkmam dememe ragmen hep aynı soru
Ne kadar güzel. Ben köpüşleri ve kuşları severim. Ama evde besleme imkanım yok malesefEvet megin kedisi var benimde kedim ve kuslarim var
Ne kadar güzel. Ben köpüşleri ve kuşları severim. Ama evde besleme imkanım yok malesef
Amanınnnn nasıl yumuşacıktır o
Hemde nasillll caniminici o benim ne badireler atlattik biz onunla benim dunyamAmanınnnn nasıl yumuşacıktır o
Hemde nasillll caniminici o benim ne badireler atlattik biz onunla benim dunyam
Gidiyim de azcik mincikliyim kuzumu opuyorum senide canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?