- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #8.361
Degilim canım ama kendime çok benzitiyorum o yuzden onun fotograflarıni aldım :) bi kac kisiye kendi resmjmi attım onayladılarBir sey sorucam albumundeki kiz sen misin
O zaman taş gibisin, maşallahDegilim canım ama kendime çok benzitiyorum o yuzden onun fotograflarıni aldım :) bi kac kisiye kendi resmjmi attım onayladılar
Bazen bos oluyor geceleri genellikle kalabalikBen bi ara buraya el attım kuzum, ama baktım pek kimseler takmadı beni... Fazlalık olmadan öteden öteden çekildim ortalıktan
Ayy çok teşekkur ederim bebegim burayada yüklerim ama sonra silersem tidinime banarlarO zaman taş gibisin, maşallah
Ayol maasallah sana o zamanDegilim canım ama kendime çok benzitiyorum o yuzden onun fotograflarıni aldım :) bi kac kisiye kendi resmjmi attım onayladılar
Yok instada yabancı bi kızAyol maasallah sana o zaman
Manken falan mi o kiz
Ne biliyim ay instagram kullanmiyorumYok instada yabancı bi kız
Bende kullanmiyirum artik ya bi ara yukledim butun netimi sömürdü sonra hemen sildimNe biliyim ay instagram kullanmiyorum
Bebisin kac aylikBende kullanmiyirum artik ya bi ara yukledim butun netimi sömürdü sonra hemen sildimo ara buldum iste bu kizın resimlerini almıstım öyle kaldı
6 aylikkk ablasııBebisin kac aylik
Oy kuzum tam sevmelik maasallah6 aylikkk ablasıı
Yaa yaramaz geceleri hiç uyutmuyor beni hiççOy kuzum tam sevmelik maasallah
Tabi tatliliklarinin yaninda yaramazliklari da cok azcik buyusun de duzene girer inşallahYaa yaramaz geceleri hiç uyutmuyor beni hiçç
Insallah kuzum ama yarım saatte bir uyanıyor ponçikTabi tatliliklarinin yaninda yaramazliklari da cok azcik buyusun de duzene girer inşallah
Cok zor bebek bakmasi cokInsallah kuzum ama yarım saatte bir uyanıyor ponçik
Bazen bos oluyor geceleri genellikle kalabalik
Kolik komşumdan biliyorum, sağ olsun bebeğim varmış gibi hissediyorum.Cok zor bebek bakmasi cok
Gündüz bos baksana gece gelBende pc'ye geçtim olaylara yetişmek için... Yoksa topik hızına yetişemiyorum
Tamam şeker kıs, senin videolara takıldımGündüz bos baksana gece gel
Bende cikayim gece girerim
Cok tatli dimi kizimTamam şeker kıs, senin videolara takıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?