- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #8.381
Cok tatli dimi kizim
Canimbenimya uzulmeBenim kızıma çok benziyor. Gözlerim dolu dolu izledim
Kedileri çok severim, hayvanları severim aslında genel olarak. Ama kedilere karşı duyduğıum hassas bir hissiyatı da gizleyemem. En zor zamanlarımın parlayan yıldızı gibiydi. İsmini vs. verirsem deşifre olabilirim, o yüzden oraları pas geçiyorum lakin, annemin kanser sürecinde bile olumlu etkisi olmuştu. Annemden önce kendi kanser olup gitti, o ayrı...
Harikulade, ve cin gibi maşallah... Çok ama çok güzel
Canimbenimya uzulme
Hem kis geldi bak bir can kurtarabilirsin bir yuvasi olur yavrucagin hemde sen mutlu olursun insanin icinde huzur oluyor
Bizimki balkona yavrulayan bi annenin yavrusuydu annesiyle beraber balkonda yavrulara da baktim ama annesine aaraba carptibende yavruyu kaptim hemen simdi o benim dunyam oldu
Bende hayvanlari cok seviyorum ama kedilerin yeri bi ayri gercekten
Oy kiyamam bende biberonla besledim halada kocaman oldu biberonu illa gunde 1kez istiyor5-6 ay önce sanırım, bir sürü ev yaptık. Küçük bir şehirdeyim zaten, herkes herkesi tanıyor. Kaplarla yem-mama olayını ilerlettik. Şuan astım yüzünden çok yanaşmıyorum hayvanlara. Hemen spreye yapışıyorum. Ama bir akvaryum kurduk, balıklarım var bir çok :') yerini doldurmasa da. Balık bakanları saçma bulurken, şimdi onlarla yatıp kalkıyorum resmen. İçine girince çıkılmayan hobiymiş işte velhasıl :)
Ben kedimi, amcamın iş yerine gitmiştim. Orada kedi dolu bahçede zaten. Büyük havuzlu bir bahçe çünkü. Yem arabası geldi, geri geri giderken yavrularla anneyi ezdi. Bir tek benim bebiş sağ kaldı. Ona acıdım, aldım geldim. Görsen yürüyemiyordu. Biberonlarla besledim. Sonra ıslak, sonra katı mama derken obezimsi birşey oldu ama, çok komik bir hayvandı... Onunla uyuyup uyanıyorum gerçi. Bilirim o kedi aşkını
Oy kiyamam bende biberonla besledim halada kocaman oldu biberonu illa gunde 1kez istiyor
Uzulme butun hayvanlar cok tatli baliklari da severim benimde kuslarim var mikiden kaciriyorum bir kere saldirdi
Zaman ne cabuk gecmis yarismaya 3hafta var daha derken yarin kurabiye yarismasinin oylamasi basliyor
benim birtane balığım vardı. Evlenince eşimle birer tane olan balıklarımızı bir akvaryuma aldık derken, her dışarı çıkışımızda balık görür eve getirir olduk. Baktık olmuyor su tankı aldık mecbur. Sistemleri kurduk. Cinslerine ve renklerine göre ayırıp ona göre seçer olduk... :) Epey renkli ve canlı bir akvaryum oldu aslında :) Foto ekleyebiliyoruz di mi buraya, ban man yemeyeyim :)))
Ekleniyor hatta ben dun kedimi koymustum geri sayfalarda var bakabilirsin balım :)benim birtane balığım vardı. Evlenince eşimle birer tane olan balıklarımızı bir akvaryuma aldık derken, her dışarı çıkışımızda balık görür eve getirir olduk. Baktık olmuyor su tankı aldık mecbur. Sistemleri kurduk. Cinslerine ve renklerine göre ayırıp ona göre seçer olduk... :) Epey renkli ve canlı bir akvaryum oldu aslında :) Foto ekleyebiliyoruz di mi buraya, ban man yemeyeyim :)))
Valla bilmeyen beni kaynana sanacakEveett bende
Valla bilmeyen beni kaynana sanacak
Ask olsun senin her seyin olabilirim ama benden kaynana olmazzzzzKaynanasin işte degilmisin
Ask olsun senin her seyin olabilirim ama benden kaynana olmazzzzz
Ask.olsunNasıl cazı bi kaynana olur bilmezmiyim senden
Valla herşey olsunda aşk olmasıntobeliyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?