- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #8.621
Acik acik soyleyin az mi omrum kaldi
Ne yemekhanesiBişeyler eksilmiş gibi yemekhanede demmi
Kiz madoş niye guluyosunuzSenden kıskandım
Hareket çeken derkennasıl birşey gördüğünü çok merak ettim
Ay yokkk vallaha yiycem ben bu fıstığııı şirinem benim oyyAcik acik soyleyin az mi omrum kaldi
Beni tak hııı ya utu yapiyodumya takmak makmak ne bileyim kafam karisti yemekhane priz falan kimsede anlatmadiki söyle gulmekten yazamiyolardir simdi giciklarAhahahahahahahhahahaha olay kopmuş epeyyyy
M M e g valla olay yürüdü yaaa
@ABREKA Kuzum sana yorum attım ya "beni tak" diye. Yani bana da cevap yaz dedim. Hatta meg söyledi kızla ilgilenmeni istiyor diye :) sende hala diyorsun ki nereye takayım bende espirisine git prize elini tak dedimama anladın mı?
Ay söyle
Bana kadar abdekaya bak senBsn sürekli kaçırıyorum mevzularışu madoşu kib'licem ama o korkunç fantezili fotosu yüzünden
Bakiiiim valla anlamadıAhahahahahahahhahahaha olay kopmuş epeyyyy
M M e g valla olay yürüdü yaaa
@ABREKA Kuzum sana yorum attım ya "beni tak" diye. Yani bana da cevap yaz dedim. Hatta meg söyledi kızla ilgilenmeni istiyor diye :) sende hala diyorsun ki nereye takayım bende espirisine git prize elini tak dedimama anladın mı?
Yemekhaneyi meyhane diye okudum ben biliyor musun kafam uctuNevreste'nin yemekhanesii
Çok naifsinAy söyle
Bana kadar abdekaya bak sen
Bakiiiim valla anlamadı
Beni tak hııı ya utu yapiyodumya takmak makmak ne bileyim kafam karisti yemekhane priz falan kimsede anlatmadiki söyle gulmekten yazamiyolardir simdi giciklar
Öhhöm!Beni tak hııı ya utu yapiyodumya takmak makmak ne bileyim kafam karisti yemekhane priz falan kimsede anlatmadiki söyle gulmekten yazamiyolardir simdi giciklar
Offfff gece gece yarabbimÇok naifsinvalla ahahaha gülme ama simdi de ben anlamadım
Beni tak hııı ya utu yapiyodumya takmak makmak ne bileyim kafam karisti yemekhane priz falan kimsede anlatmadiki söyle gulmekten yazamiyolardir simdi giciklar
Nazdrovya madoş seni bekliyoduk sensiz olmazOfffff gece gece yarabbimnoluyo la bu akşam size içtiniz mi
Offfff gece gece yarabbimnoluyo la bu akşam size içtiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?