- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #8.641
Barnak kadan bişeyE tamam peki emojide ne vardi bakiyim bi
E kixlar kosede ufacik birsey var ne ki bu
Ben gerizekalı gibi hissettim kendimi çok pardon ama...Offfff gece gece yarabbimnoluyo la bu akşam size içtiniz mi
Yahuu abrekaya açıklama yaptın ya , bende açıklamadan sonra bile anlamadı dedim yaniBen gerizekalı gibi hissettim kendimi çok pardon ama...
Barnak kadan bişey
Oof tamam çok cıvıdım,düzeliyorum derhal. Çookk eğlendim ama yaaa
Hayir aciklamadan sonra anladim tamam mi akilli bidikYahuu abrekaya açıklama yaptın ya , bende açıklamadan sonra bile anlamadı dedim yani
Kizlar susun nevros duymasin ya nevrestenin meyhanesi neresi diyorum icimden bide
Cadir arkadasimmm ney diyoniz kiz siz simdi bide bu başladıBen anladım senin benzettiğin seyi tövbe tövbe
Hayir aciklamadan sonra anladim tamam mi akilli bidik
Eminim tabiki ask olsun o kadar da degilAyyy kız valla icmedigine eminsin demi sen
Cadir arkadasimmm ney diyoniz kiz siz simdi bide bu başladı
Tşk ben ilk köşeden sağa dönüp gidiyorumYahuu abrekaya açıklama yaptın ya , bende açıklamadan sonra bile anlamadı dedim yani
Ben yazacaktım yazmadım, buralara birazdan cımbızlar dağılmazsa iyidirMeyhane , sokmak , priz , alkol , yemekhane , çadır , ayıplı emoji
Noluyo la burda
Ona ne şüphe bizde öyle diyorduk, okuyanda öyle anlayacak hiç şüphe etme fıstıklı lokumSabah kalkip burayi okuyan arkadaslara duyuru!
Canlarim ben arkadaslari guldurmek icin oyle seyaptim tamam mi yoksa anlamadigimdan degil hı
Sabah kalkip burayi okuyan arkadaslara duyuru!
Canlarim ben arkadaslari guldurmek icin oyle seyaptim tamam mi yoksa anlamadigimdan degil hı
Sabah kalkip burayi okuyan arkadaslara duyuru!
Hayın gadin ben tabiki bilerek yapti idümmAynen canım eminim öyledirinanmayın arkadaşlar
Ya olmaz ayıp bisey bnimde meg diyince dikkatimi çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?