- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.051
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #8.701
Kimmiş la oDilini koparirim kaynanalara dil cikarilmassss duyduguma gore sen nicki bana benzeyen baska kaynanalar bulmussun kiskanirim hea
Uuuu sağlam tripDilini koparirim kaynanalara dil cikarilmassss duyduguma gore sen nicki bana benzeyen baska kaynanalar bulmussun kiskanirim hea
Nolmuş banaMeg'e birşeyler olmuş ben şok...
Ask olsun onceden bulmuyor muydun küstüm oynamicam
Kimmiş la o
Ho ho ho iste simdide ben saka yaptimUuuu sağlam tripkim oooo???????
Kiz kimki zarf atmistim soyleee bakalim beni aldattigin kisi kimHeee buldum
Çok ayıp meg'leğimNolmuş bana
Ama bugün bi de saftiriklik var ya üzerindeAsk olsun onceden bulmuyor muydun küstüm oynamicam
Oo pembis hanimdan atarlar. Mune ablanin dedigi gibi bunlari profilinize not aliyorum efenim haberiniz olsunKusersen küs
Ya azıcık cıvıdım işte ya hıııhhhh iyi tammam kazulet gibi durucam burda böyle alÇok ayıp meg'leğim
Valla bazen boyle oluyorum ciddenAma bugün bi de saftiriklik var ya üzerinde
Oo pembis hanimdan atarlar. Mune ablanin dedigi gibi bunlari profilinize not aliyorum efenim haberiniz olsun
Ho ho ho iste simdide ben saka yaptimnapiyim kiskanacak bir sey bulamadimdi
Kiz kimki zarf atmistim soyleee bakalim beni aldattigin kisi kim
YaaaaaYa azıcık cıvıdım işte ya hıııhhhh iyi tammam kazulet gibi durucam burda böyle al
Bas harfini soyle yoksa ben bulana kadar interneti bile bitiririmHahhhhhaahaahçatlaaaa sölemicem. Ya az düşün senin kadar acayipli nicki olan biri daha var mı bu sitede
Bugun bana hep kotu davrandin zattenÇadırı ne hale koymussun bak butun eşyaların ortada
Sölemicem işteBas harfini soyle yoksa ben bulana kadar interneti bile bitiririm
Kırdııınn kalbimiiiiiYaaaaaonu demedim aam geliyorum hemen yanına öpüş kondurucam yanacığına, olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?