- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.051
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #8.681
Aslinda turkce ama harfin ustune basili tutmak gerekiyor bende erindim ı yapmayaİngilizce klavyeni yiriiimm
Dil cikariyor balım yoksa sadece bende mi oyle gorunuyor
Kıskanç bu ben İngilteredeyim gelemedi böyle takılıyorİngilizce klavyeni yiriiimm
Demek ki tam türkçe değil yarı ing yarı Türk yani melez. Iyyyyy bi dk ben giderim lütfen kovmayın farkettimAslinda turkce ama harfin ustune basili tutmak gerekiyor bende erindim ı yapmaya
Bende actiiiimmmmKıskanç bu ben İngileteredeyim gelemedi böyle takılıyor
Ya birak bu isleri şimdi sana bir nefertiti gonderirim ozelden mumyasiniKıskanç bu ben İngilteredeyim gelemedi böyle takılıyor
Yav pc'den gayet de dil çıkaran simili buuYa zaten dil çıkarıyorda biz başka biseye yoruyoruz
Evet bende telden oyle goruyorum oymakbasim cünyır meg hizmetinizde efenim buyrunYav pc'den gayet de dil çıkaran simili buu
Tel'den ben onu böyle küçücük bi şekil olaraktan görüyodumdu demin
Demek ki tam türkçe değil yarı ing yarı Türk yani melez. Iyyyyy bi dk ben giderim lütfen kovmayın farkettim
Ya birak bu isleri şimdi sana bir nefertiti gonderirim ozelden mumyasini
Yav pc'den gayet de dil çıkaran simili buu
Ama ama amaaa..... bunu bize niye yaptınnnDemek ki tam türkçe değil yarı ing yarı Türk yani melez. Iyyyyy bi dk ben giderim lütfen kovmayın farkettim
Meg'e birşeyler olmuş ben şok...Yav pc'den gayet de dil çıkaran simili buu
Sizn teller ne 3310 falan mıYa bnde hep telden girdiğim için bnde hep o şekil goruyorum
Yokyokkk ben bu gece acayip sevimli buldum seni yaaaaEvet bende telden oyle goruyorum oymakbasim cünyır meg hizmetinizde efenim buyrun
Dilini koparirim kaynanalara dil cikarilmassss duyduguma gore sen nicki bana benzeyen baska kaynanalar bulmussun kiskanirim hea
Ask olsun onceden bulmuyor muydun küstüm oynamicamYokyokkk ben bu gece acayip sevimli buldum seni yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?