- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
Peri bnden daha çatlak bide bugün hiç iş yapmadı yafrukurdum ispiyonlanmak gibi olmasın ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadı mıııPeri bnden daha çatlak bide bugün hiç iş yapmadı yafrukurdum ispiyonlanmak gibi olmasın ama![]()
Yapmadı mıııemin misin yafrukurt?
Geldim geldim ne yapacaksin ki bak benim oklavam var kizdirma beniHiii piiiss bn yokken nasılsa arkamdan atmış hele buraya gel bi![]()
Benmi is yapmadimPeri bnden daha çatlak bide bugün hiç iş yapmadı yafrukurdum ispiyonlanmak gibi olmasın ama![]()
Geldim geldim ne yapacaksin ki bak benim oklavam var kizdirma beni
Benmi is yapmadimkendini ben gibi anlatmasana kizimm
![]()
Sussana sen hem iftiraci hem tembel izciSenin oklava varsa bnm terligim var taammi bni korkutamassin tembeeell izciii tembel izcii![]()
Sussana sen hem iftiraci hem tembel izcibenim oklavam senin terliginden guclu taam mi
![]()
Allaaaaaamm![]()
Ne kacacagim senden gelsene sen bi olmayacak boyleHem iftiracı dedi hem tembel dedi banagel kız buraya gel kacmasanaaa
![]()
Kimi kovuyorsun sen kiz cimbizla yolarim saclarini bakOymakbasim bunu kamptan kovmak istiyorum çünkü çok gicigima gidiyor artık![]()
Artik barismamiz imkansiz bu pasakliyi opmem ben zatenÖpüşüp barışın yafrukurtlar kızıyorum bak![]()
Ne kacacagim senden gelsene sen bi olmayacak boyle![]()
Tutun tutunda oklavami yemesinBak bak senin canın gerçekten dayak istiyor tutmayin beni dovecem
Öpüşüp barışın yafrukurtlar kızıyorum bak![]()
Güzel şeyler.. Birbiriniz için..Ama en listeniz öyle söylemiyor![]()