- 30 Mayıs 2016
- 1.065
- 4.190
- 53
- Konu Sahibi bayan nihayet
Sende yardim et oymakbasim bunlarin ikisi yarim ton ceker tasiyamamVuhhuuuuu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende yardim et oymakbasim bunlarin ikisi yarim ton ceker tasiyamamVuhhuuuuu![]()
Biraz daha yaramazlık yaparlarsa,deniz yatağının üzerine koyup atarız göleSende yardim et oymakbasim bunlarin ikisi yarim ton ceker tasiyamam![]()
Sonrada ates yakip isitalim yavrucaklari kiyamamBiraz daha yaramazlık yaparlarsa,deniz yatağının üzerine koyup atarız göle![]()
Sen sus asil bak geliyor oklavaSus kiz![]()
Efendim tatli cadimmMahperi,pembiş![]()
Akilli duramam ben huyum kurusun. Size uyku ilacli cay icirip gece göle aticam![]()
Biraz daha yaramazlık yaparlarsa,deniz yatağının üzerine koyup atarız göle![]()
Aa bide ne var bunda diyor pis pasakliAa sanki biz ne yaramazlık yapmisiz çadırları birbirine katip birbirimizi yoluyoruz ne var bunda![]()
![]()
Aa bide ne var bunda diyor pis pasakli![]()
@Mahperi Hatun &Pembis Hayaller baylıyorum atışmalarınıza çatlak yafrukurtlar
![]()
Bu yine bana pasaklı dediay tutmayın beniii vallahi tutmayın
![]()
Kampı bir birine kattı cadılarrr, bir kulaklarını çeksen![]()
Obadan ayrılanı kurt kapar diyorum,dinleyen yokNerde yafrukurtlar???
mahperi hatun izcibaşı olarak bişeyler yapmalıyız diye düşünüyorum
Yoklama alalım bundan sonra![]()
Söyle bari biz uyurken sesleri çıkmasınnn, uyutmuyorlarr![]()
Çadırlara çekildikten sonra,didişmek yokkkSöyle bari biz uyurken sesleri çıkmasınnn, uyutmuyorlarr![]()
Birakin tutmayin napacak merak ettimBu yine bana pasaklı dediay tutmayın beniii vallahi tutmayın
![]()
Guzel fikir yoklama almak bence yapalim megim ^_^Obadan ayrılanı kurt kapar diyorum,dinleyen yokNerde yafrukurtlar???
mahperi hatun izcibaşı olarak bişeyler yapmalıyız diye düşünüyorum
Yoklama alalım bundan sonra![]()
Pembis o ses cikaran kiz gece boyu uyumuyor bagirip duruyorSöyle bari biz uyurken sesleri çıkmasınnn, uyutmuyorlarr![]()