- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.052
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #10.161
İyiyim ablacım ben de teşekkür ederim,İyiyim sağol,yaprak dökümü var onu izlyorum sabahları..
Sen nasılsın iyimisin
İyiyim ablacım ben de teşekkür ederim,ben de izliyorum normalde bugün çıkamadım yataktan
Abla bildiğin kadınları bağlıyorlar yahu geçen sene kombo yapmıştım bir araYatak keyfi yapıyorsun yani ne güzel,o bitiyor arkadan fatmagül başlıyor
Abla bildiğin kadınları bağlıyorlar yahu geçen sene kombo yapmıştım bir ara
Sırasıyla Sabah yaprak dökümü , kuzey güney , aşkı memnu , güllerin savaşı
Akşam ediyordum tv karşısında.Yani anlamıyorum izlediğim diziyi izlemek nasıl bir zevktirbüyülü mü bunlar anlamıyorum
Sabah sabah
Haklısın abla , ben geçen sene fenaydım işte şimdi bıraktım şükür.Yaprak dökümüde kahvaltı zamanıma denk geliyor zevkli oluyorBu sene hiç dizi izlemedim akşamları,ya film yada belgesel seyrediyoruz arada o ses Türkiye ona bakkıyorum...
Fatmagülüde az bişi seyredip tv'yi kapatıyorum,akşam 7 gibi açıyorum haberleri izliyorum..
Gün boyu tv karşısında olunca çakılıp kalıyorsun sonra
Günaydın pisi pisiGünaydın kızlar
Günaydın kızlar
Haklısın abla , ben geçen sene fenaydım işte şimdi bıraktım şükür.Yaprak dökümüde kahvaltı zamanıma denk geliyor zevkli oluyor
Sonra bütün gün Pal Nostalji fm dinliyorum :)
Evlenene kadar korkmuştum ya böyle kvm olursa diye, şükür olmadı ablaGünaydınlar:))
Tam kahvaltıya denk geliyor iyi oluyor,cadı cevriye hanımı seyretmek keyifli oluyor
Evlenene kadar korkmuştum ya böyle kvm olursa diye, şükür olmadı abla
Kebap bu Tokat KebabiSabah sabahaman allahım patlıcanlı bütün yemekleri severim kızartması hariç
Hoşgeldin abla
Hoşgeldin abla
Bu smiliyi görünce aklıma hep sen geliyorsun
Evet,bir de bu vardi cok eskiden hep kullanirdim nerdeyse her her mesajimin sonundaHoş gördüm şeker sağol..
Çok hoş demi ben geldim ceeeee gibi sanki
Evet,bir de bu vardi cok eskiden hep kullanirdim nerdeyse her her mesajimin sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?