- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.237
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #10.201
a 2 TV de var mı ondada eskiler oynuyor. Benim hayat yaprak dökümü. Çok şükür kötü şeyler olmadı. Ama öyle işte..... anlatılmaz yaşanır
YokkHeyyyyyyyyytttt uleeeeeeeeeeeennnnn benim obamın izcisini kimse alamaz burdan,
Hele M M e g i alman için cesedimi çiğnemen lazımNevreste
M M e g kuzuşum yemek yarışması için şu an evim hiç müsait değil, onu bir hafta sonraya falan ertelesek olur mu?
Kızlarrrr, kuzularımmmmm, çok hastaydım bütün gece uyudum dinlendim ama obamızdan kaçanlar olmuş kaçırmaya çalışanlar olmuş
Heyyyyyyyyytttt uleeeeeeeeeeeennnnn benim obamın izcisini kimse alamaz burdan,
M M e g kuzuşum yemek yarışması için şu an evim hiç müsait değil, onu bir hafta sonraya falan ertelesek olur mu?
Kızlarrrr, kuzularımmmmm, çok hastaydım bütün gece uyudum dinlendim ama obamızdan kaçanlar olmuş kaçırmaya çalışanlar olmuş
Heyyyyyyyyytttt uleeeeeeeeeeeennnnn benim obamın izcisini kimse alamaz burdan,
Giberticiim seniiiKizlar netim bittigi icin giremiyorum gunahimi almayin uleynnn
NidennnGiberticiim seniii
Müzik dinlediğin,video izlediğin ve böylece internetini bitirdiğin içinNidennn
BanliydimMüzik dinleyokt,video izlediğin ve böylece internetini bitirdiğin için
Bak gelemiyosun obayaAzra910
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?