- 30 Mayıs 2016
- 1.065
- 4.190
- 53
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Evet hayatimdan memnunum sekerimYasli oldugunu kabul ediyorsun yani
Hiççç söylenme sen,yemek topiklerinde laflıyosun gördüm ben seniBenim etim kart okur bi kerem tadi olmaz
Lafliyorum ama yemek yapmiyorum kiHiççç söylenme sen,yemek topiklerinde laflıyosun gördüm ben seni
Git şu kaxana bakkiimmm
yemek topiklerini resimlerini ne zaman açsam karnım acıkıyor benımde açmıcam bidaha :)))))) zarar :)))Hiççç söylenme sen,yemek topiklerinde laflıyosun gördüm ben seni
Git şu kaxana bakkiimmm
Oyy benim minik izcim gelmiiiişşyemek topiklerini resimlerini ne zaman açsam karnım acıkıyor benımde açmıcam bidaha :)))))) zarar :)))
canımm oymakbaşımmm :))))) nasılsınnnnOyy benim minik izcim gelmiiiişş
haniii nirdeee kim demiş bak bakamm bii
Alintiladigim mesaja bak tatlimhaniii nirdeee kim demiş bak bakamm bii
Nasıl oliim üzülüyorum yafrukurtlar firardacanımm oynakbaşımmm :))))) nasılsınnnn
yafrukurtlar nirdesiniz bakam siz üzmeyin Meg'imiiiNasıl oliim üzülüyorum yafrukurtlar firarda
Ben habire liste yapıyorum en yarışmaları var,gene de buraya kaçıp kaçıp gliyorum
Peki sustum :) megim isim var biraz cikmam gerek cadirima cekilebilir miyimsus bakam sen
Peki sustum :) megim isim var biraz cikmam gerek cadirima cekilebilir miyim
Temam yafrukurt,arada gel ateşin başınaPeki sustum :) megim isim var biraz cikmam gerek cadirima cekilebilir miyim
Gelmez miyim hicTemam yafrukurt,arada gel ateşin başına
ateşte bişeyler kızartmak çevirmek lazım oymakbaşımmTemam yafrukurt,arada gel ateşin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?