- 30 Mayıs 2016
- 1.065
- 4.190
- 53
- Konu Sahibi bayan nihayet
Evet hayatimdan memnunum sekerimYasli oldugunu kabul ediyorsun yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hayatimdan memnunum sekerimYasli oldugunu kabul ediyorsun yani![]()
Hiççç söylenme sen,yemek topiklerinde laflıyosun gördüm ben seniBenim etim kart okur bi kerem tadi olmaz![]()
Lafliyorum ama yemek yapmiyorum kiHiççç söylenme sen,yemek topiklerinde laflıyosun gördüm ben seni
Git şu kaxana bakkiimmm![]()
yemek topiklerini resimlerini ne zaman açsam karnım acıkıyor benımde açmıcam bidaha :)))))) zarar :)))Hiççç söylenme sen,yemek topiklerinde laflıyosun gördüm ben seni
Git şu kaxana bakkiimmm![]()
Oyy benim minik izcim gelmiiiişşyemek topiklerini resimlerini ne zaman açsam karnım acıkıyor benımde açmıcam bidaha :)))))) zarar :)))![]()
canımm oymakbaşımmm :))))) nasılsınnnnOyy benim minik izcim gelmiiiişş![]()
haniii nirdeee kim demiş bak bakamm bii
Alintiladigim mesaja bak tatlimhaniii nirdeee kim demiş bak bakamm bii![]()
Nasıl oliim üzülüyorum yafrukurtlar firardacanımm oynakbaşımmm :))))) nasılsınnnn![]()
yafrukurtlar nirdesiniz bakam siz üzmeyin Meg'imiiiNasıl oliim üzülüyorum yafrukurtlar firarda
Ben habire liste yapıyorum en yarışmaları var,gene de buraya kaçıp kaçıp gliyorum![]()
Peki sustum :) megim isim var biraz cikmam gerek cadirima cekilebilir miyimsus bakam sen![]()
Peki sustum :) megim isim var biraz cikmam gerek cadirima cekilebilir miyim
Temam yafrukurt,arada gel ateşin başınaPeki sustum :) megim isim var biraz cikmam gerek cadirima cekilebilir miyim
Gelmez miyim hicTemam yafrukurt,arada gel ateşin başına![]()
ateşte bişeyler kızartmak çevirmek lazım oymakbaşımmTemam yafrukurt,arada gel ateşin başına![]()