- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #10.641
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar yafrukurtlarrrr
Kusum sen nerelerdeydin yahuHayırlı akşamlar yafrukurtlarrrr
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar yafrukurtlarrrr
Buralardayım canim ama pek denk gelmedik sanırsamKusum sen nerelerdeydin yahu
Aa yazdin mi gormedim canimBuralardayım canim ama pek denk gelmedik sanırsam
Nasılsınız ,neler yaparsınız?
Ben de iyim canım.Şu aralar monoton geciyor herşey. Avatar degişmiş yineAa yazdin mi gormedim canim
Napalim ayni devam sen napiyosjn
Bir turlu begendiremedim napayimBen de iyim canım.Şu aralar monoton geciyor herşey. Avatar degişmiş yine
Güzel olmuş.Bir turlu begendiremedim napayim
Ay tesekkurlerrrGüzel olmuş.
En azindan daha sempatik geliyor.
Nemrutta sana yazarken bi geriliyordum.
O yüzden avatar önemli birsey
Cansın sen fıstığım oylama başladı mı yarışmada oyum sana bir bana diyabetik özel yapıp kargoya vereceksin aynı tatlıdan ona göreAynen oyle balim 5saat falan uyuyorumgunun ilk isiklariyla ilk gunaydinimda da aklima sen geldin oyle
Kesinlikle bende hep ben mi olumsuz etkileniyorum şu resimlerden diyordum bir ara zayıflama grubunda birisi vardı resmi rüyama girmiştiGüzel olmuş.
En azindan daha sempatik geliyor.
Nemrutta sana yazarken bi geriliyordum.
O yüzden avatar önemli birsey
Kesinlikle canım seninle acayip özleşti bu Resim canım İnan ben alsam kullansam olmaz illede seninBen de çok sevdim artık alıştım, benimsedim :) üzerine ekleme çıkarma yapsam da aynı..pisiciğim
Begendin mi yani simdikini
Kesinlikle canım seninle acayip özleşti bu Resim canım İnan ben alsam kullansam olmaz illede senin
Tabiki diğerine göre güzelBegendin mi yani simdikini
Tabiki diğerine göre güzelfıstığım
Ben nefertitiye cok alismistim ama korkuyodu herkesTabiki diğerine göre güzelfıstığım
Oy bitanem benim tesekkur ederimCansın sen fıstığım oylama başladı mı yarışmada oyum sana bir bana diyabetik özel yapıp kargoya vereceksin aynı tatlıdan ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?